Destinatii romantice pentru Valentine’s Day Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 63 Vizualizări

Destinatii romantice pentru Valentine’s Day

16_1_02.jpgDupa perioada sarbatorilor, agentiile de turism si hotelierii au inceput deja pregatirile pentru Valentine’s Day, atat la ofertele interne, cat si la cele pentru destinatii externe. Considerata de multi drept o sarbatoare importanta, fara legaturi cu traditia autohtona, Valentine’s Day castiga de la an la an tot mai multi adepti in randul romanilor, care se gandesc din timp unde isi vor petrece aceasta zi de februarie.
Astfel, agentiile de turism si hotelurile se intrec si in 2010 in oferte tentante si adaptate la conditii de criza. Insa chiar daca sunt sau nu amorezi, toti romanii au fost afectati mai mult sau mai putin de criza financiara, fapt pentru care agentiile de turism practica preturi cu pana la 15% la mai mici decat in 2009 la pachetele de Ziua Indragostitilor. Pentru trei zile petrecute la Albena, in perioada 12-14 februarie, indragostitii platesc 96 euro de persoana, pachetul incluzand, doua nopti cazare cu demipensiune, acces gratuit la piscina interioara dar si o cina romantica la lumina lumanarilor si un meniu special, plus alte facilitati. Alte oferte atractive sunt un sejur in doi la Carnavalul de la Venetia ce va avea loc in perioada 12-15 februarie, costul  persoana fiind de 319 euro, in care este inclus transport cu avionul si trei nopti cazare la hotel de patru stele cu mic dejun inclus. Nici Viena nu a fost uitata. Aici, pentru o excursie de trei zile, transport cu autocarul si doua nopti cazare la hotel-pensiune de patru stele platiti 110 euro de persoana. Las Vegas, Tenerife, Londra, Amsterdam, Londra sau Cipru, sunt alte locatii pentru care agentiile de turism au oferte speciale pentru doua, trei sau patru nopti de Valentine-s Day.
Pachete speciale de Valentine’s pe meleaguri romanesti
Agentiile de turism au inclus in pachetele speciale pentru aceasta sarbatoare si statiunile balneare romanesti, cum este Sovata. Pentru doua nopti, doua persoane platesc 390 sau 590 lei, pachetul incluzand mic dejun, cina romantica la lumina lumânarii, acces la jaccuzi, relaxare la SPA si alte facilitati. Ofertele agentiilor vin si pentru litoral la Mamaia. Pana in prezent, chiar daca oferta este una generoasa, cererea din partea muresenilor nu este la fel de mare ca in anii precedenti. “Cererile sunt mai mici, dar lumea opteaza pentru ofertele de schi la munte in Austria si Franta, mai putin pentru hoteluri in marile capitale”, a precizat Lutsch Kinga, administrator agentia de turism Szocs&Co din Targu-Mures. “Sunt solicitate pachetele personalizate, de obicei pentru hotelurile de 3-4 stele din tara, dar mai ales pentru hotelurile cu SPA. In afara tarii sunt solicitate tarile limitrofe, Austria, Ungaria”, a spus Torok Csaba, administratorul agentiei de turism Maori. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE