Frigul ne manânca zilele! Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 72 Vizualizări

Frigul ne manânca zilele!

8_poza1.jpgUnul dintre cele mai la moda subiecte de saptamâna aceasta este frigul. Ieri, la ora 16.30, termometrele au aratat -18 grade Celsius în Târgu-Mures. Am fost pe locul doi, dupa Suceava unde „minusul” a atins 22 grade Celsius. Astazi e mai cald, maximele ating -13 grade Celsius iar maine valoarea de pe termometre va mai coborî putin, pâna la -9 grade. În autobuze ti se lipeste posteriorul de scaune, taxiurile zboara prin oras ca mustele vara la tara, cu profitu’-n buzunar, gripa ne asteapta dupa colt iar noi…

„Ma protejez. Sunt îmbracata bine, port manusi acum, chiar daca de obicei nu port. Nu stiu daca gripa porcina exista cu adevarat, cert este ca cea de sezon exista si de aceea mi-e putin frica. Manânc lamâie, beau ceai zilnic si încerc sa nu ma gândesc la gripa.”
Pajzs Gzongyver

„Nu prea ma protejez, asta-i adevarul. Încerc sa ma îmbrac cât mai gros si cam atât. Nu folosesc metode naturiste si nici nu port caciula, ca nu-mi place. Fular, manusi…si atât.”
Adelina

„Nu e asa de frig afara. Eu umblu tot timpul pe jos. Mai beau câte un ceai pe care-l primesc de la ajutoarele sociale, la „Weekend”.”
Kaffai Attila Janos

„Beau vin cald, ceai si mâncare cu multe proteine. Încerc sa evit locurile aglomerate si mai ales autobuzele si trenurile unde am auzit ca nu este caldura.”
Csaba

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE