Horoscop, miercuri, 27 ianuarie 2010 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 43 Vizualizări

Horoscop, miercuri, 27 ianuarie 2010

Berbec
Dacă au rămas unele aspecte de odinioară nerezolvate, ar fi bine să vă opriţi din mers. Nu mai trăiţi din amintiri, pentru că şi prezentul are multe de oferit, iar viitorul vi se deschide larg în faţă si va asteapta!
Taur
Discuţiile acestei perioade sunt de bun augur, ori pentru că intraţi în posesia unor informaţii valoroase pe care le veţi folosi cu succes, ori că întâlniţi persoane interesante, nu puteţi fi decât un om fericit.
Gemeni
Sunteţi cam aerian, vreţi multe, dar nu reuşiţi să vă concentraţi eficient asupra unei singure direcţii. Dacă veţi încerca să vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp, nu veţi duce nimic la capăt cu brio.
 
Rac
E o perioadă de succes şi, cu un pic de efort şi de ambiţie, puteţi ieşi în evidenţă şi puteţi ajunge la apogeul planurilor actuale. Aveţi ceva de spus lumii, dar nu trebuie să rămâneţi cuminte în banca dumneavoastră.
Leu
Ajungeţi într-un punct critic al planurilor, vă daţi seama că singura soluţie pentru a depăşi momentul ar fi să închideţi definitiv acest capitol. Uitaţi şi treceţi mai departe, învăţând din orice eşec lecţia necesară.
Fecioară
Când vine vorba de succese, apar şi inamicii, care sunt puşi pe critici sau pe gesturi incorecte pentru a vă lipsi de bucuria reuşitei. Nu vă lăsaţi copleşiţi de comentariile tendenţioase care nu trădează decât invidia.
Balanţă
Vă simţiţi bine în societate, printre oameni, în locuri aglomerate, pentru că numărul mare de persoane cu care intraţi în contact vă satisface pe deplin dorinţa de socializare. Discutaţi cu oricine, vi se extinde faima.
Scorpion
V-aţi pus mari speranţe într-un vis pe care l-aţi construit până în cele mai mici amănunte, dar ajungeţi într-un punct critic, în care începeţi să vă pierdeţi încrederea că mai are vreo şansă să devină realitate.
Săgetător
Vă îndoiţi de veridicitatea informaţiilor care ajung la urechile dumneavoastră şi încercaţi, de fiecare dată, să le verificaţi din mai multe surse. Trebuie să alegeţi cu mult discernământ în cine să vă încredeţi.
Capricorn
Simţiţi că deveniţi mai bogat prin ceea ce acumulaţi, de aceea perioada ar fi perfectă pentru a urma un curs sau pentru a cere sfaturi de la un specialist. Cu ajutorul celor care au mai multă experienţă.
Vărsător
De unde nu vă aşteptaţi, apare o veste excelentă. Dacă nu aţi trece prin locul potrivit în momentul potrivit, aţi putea rata ocazia aceasta, dar ceva vă împinge să profitaţi de marea şansă şi să o valorificaţi.
Peşti
Recunoaşteţi că suferiţi sau, dimpotrivă, că iubiţi, preferând să ţineţi totul doar pentru dumnevoastră. Lipsa de comunicare dintre parteneri naşte îndoieli şi distanţă, deci trebuie să luptaţi cu propriile complexe.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE