Permisele de pescuit întârzie si anul acesta Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 54 Vizualizări

Permisele de pescuit întârzie si anul acesta

16_2_02.jpgÎn judetul Mures exista aproximativ 15.000 de pescari care asteapta sa-si primeasca permisele de pescuit. Întârzierea a avut loc în fiecare an iar acum Ministerul Agriculturii nu a avut bani pentru tiparirea permiselor. Se vehicula faptul ca pescarii nu vor putea pescui daca nu li se va elibera acest permis însa am cerut informatii de la o asociatie despre aceasta problema. Daca vin si platesc taxa pentru permis si cotizatia anuala de membru al asociatiei, pescarilor li se elibereaza o chitanta cu care se vor putea justifica mai apoi în cazul în care vor fi luati la rost. Aceasta problema persista de mai multi ani… acum doi ani permisele au aparut abia în luna iunie iar anul trecut, în martie.
Totusi, anul acesta nici macat modelul permisului nu este de gasit pe internet. ”Nu sunt permise. Nici macar nu am vazut modelul permisului de anul acesta pe internet. Noi am fost anuntati ca vor veni prin 15 februarie însa nu suntem foarte siguri. Oamenii vin la asociatia noastra, platesc taxa pentru permis care este de 30 de lei plus o cotizatie pe membru de asociatie care este tot 30 de lei. Pentru studenti cotizatia este de 25 de lei. Cu chitanta pe care o primesc ei vor putea apoi sa se justifice si sa arate ca si-au facut datoria. În toata tara este asa, în fiecare an întârzie”, a declarat Paul Cosma, reprezentant al Asociatiei Judetene a Pescarilor Sportivi Mures 2006.
Prin urmare, pescarii nu trebuie sa se îngrijoreze deoarece pot face dovada, prin acea chitanta, ca si-au facut datoria fata de asociatie. În Mures sunt sase astfel de asociatii la care pescarii pot apela pentru a obtine aceste permise dar cum nici macar modelul nu este stiut înca… cine stie când vor ajunge aceste permise în buzunarele celor pasionati. Totusi, iubitii nostri responsabili de acest domeniu de la nivel central nu s-au grabit sa scoata permisele dar au instituit sanctiuni mult mai mari decât anul trecut pentru pescari. Acestea se vor aplica în perioada de prohibitie care va începe de pe 5 aprilie… sau cel putin asa se preconizeaza.  

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE