Sediu de cinci stele pentru OrtoProfil Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 827 Vizualizări

Sediu de cinci stele pentru OrtoProfil

14_1_02.jpgSC OrtoProfil Prod România SRL va inaugura, în luna martie a acestui an, un sediu cu o suprafata de 3.600 metri patrati, cu patru niveluri, situat pe strada Podeni nr. 44 A din Târgu-Mures, la 2 km de centrul orasului, valoarea totala a investitiei fiind de 3 milioane de euro.

Centru national de reabilitare
Potrivit coordonatorului media al producatorului de dispozitive medicale, Adorjani Noemi, mutarea se impunea deoarece vechiul sediu de pe strada Papiu Ilarian nr. 10 nu mai facea fata dezvoltarii accentuate a firmei. „Constructia a început în anul 2007, are o suprafata totala de 3.600 de metri patrati, iar valaorea investitiei este de 3 milioane de euro. S-a realizat o cladire administrativa cu patru niveluri, o cladire separata pentru productie, cu doua niveluri, dotata cu utilaje de tehnologie de ultima ora, avem spatii pentru depozitare logistica si camere de oaspeti pentru clientii care vin din alte orase, acest serviciu fiind gratuit. Totodata, cladirea va gazdui trei sali de conferinte atât pentru evenimente interne cât si în vederea închirierii, precum si un centru national de reabilitare, ceea ce este unic în tara în acest domeniu la momentul actual. Aici pacientii cu amputatii de membre, unde pacientii cu amputatii de membru inferior, cu ajutorul unor specialisti, îsi vor redobândi functiile de locomotie si vor primi consiliere pentru îmbunatatirea calitatii acesteia. Pentru ei asiguram si cazare gratuita pe parcursul procesului de reabilitare”, a declarat Adorjan Noemi.

Sistem de încalzire cu energie geotermica
Potrivit acesteia, sediul a fost proiectat de arhitectul Konrad Arpad si foloseste un sistem de încalzire si ventilatie bazat pe energie geotermica. „Sediul a fost proiectat de arhitectul Konrad Arpad si realizat conform celor mai noi tehnologii si cerinte UE, lucru dovedit si prin sistemul de încalzire si climatizare. Tehnologia BAT foloseste sursele regenerabile de energii nefosile, adica cea geotermica, iar prin aceasta metoda se poate renunta la folosirea de combustibili conventionali, ceea ce reprezinta un obiectiv major în cadrul politicii UE”, a aratat Adorjani Noemi.

Clientii, deserviti în continuare pe str. Papiu Ilarian nr. 10
Coordonatoul media al SC OrtoProfil Prod România SRL a subliniat ca pâna la inaugurarea oficiala a sediului, clientii vor fi deserviti ca si pâna în prezent, la sediul de pe strada Papiu Ilarian nr. 10. „Pâna în luna martie, deservirea clientilor se desfasoara exclusiv la sediul OrtoProfil de pe strada Papiu Ilarian nr. 10, urmând ca dupa data de 1 martie clientii sa se poata adresa si colegilor de la relatii cu publicul de pe strada Podeni 44A. Consultatiile se vor desfasura în continuare atât la vechiul sediu cât si la cel nou, clientul având posibilitatea sa aleaga locatia aflata cel mai aproape de domiciliul sau”, a încheiat Adorjani Noemi.

Sediul OrtoProfil va fi vizibil pe Google Earth“Multe persoane se mira când vad forma neobisnuita a cladirii. Arhitectural cladirea, pornind de la idea profilului firmei, respectiv dispozitive medicale, a fost conceputa în forma unui os femural, segment al scheletului uman, forma care va fi vizibila în curând prin satelit pe Google Earth.”Adorjani NoemiOrtoProfil, 15 ani de traditie a calitatiiÎnfiintata în 1994, OrtoProfil a devenit un nume recunoscut pentru calitatea serviciilor pe piata dispozitivelor medicale. Reteaua ocupa pozitia de lider în topul firmelor producatoare si distribuitoare de dispozitive medicale din tara. În timpul scurs de la începerea activitatii, firma a cunoscut o evolutie pozitiva, reusind sa-si extinda aria de activitate pe întreg teritoriul tarii. În prezent firma lucreaza cu peste 200 de angajati la 35 de filiale din tara, resedinte de judet, pacientii având posibilitatea sa se adreseze la filiala aflata cel mai aproape de domiciliul lor. La sediul central din Târgu-Mures si la punctele de lucru din Cluj-Napoca si Oradea productia este asigurata în ateliere moderne de o echipa de tehnicieni ortopezi specializati în centre de protezare-ortezare cu traditie din Germania, Olanda si Ungaria.Standardele internationale respectate de OrtoProfilOrtoProfil este membru fondator al Patronatului Firmelor Furnizoare de Dispozitive Medicale din România, al carui obiectiv este promovarea dispozitivelor medicale moderne, conforme cu standardele internationale, organizarea cursurilor de perfectionare profesionala, promovarea tehnologiilor noi si organizarea de seminarii, conferinte si expozitii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE