Comunitare
- admin
- 0 comentarii
- 38 Vizualizări
Varză de Bruxelles cu bacon
26 ianuarie 2010Ingrediente: 500 g varză de Bruxelles (căpăţânile trebuie tăiate pe jumătate), 2 felii de bacon tăiate mărunt, 1 lingură de cimbru proaspăt tocat, sare, piper.
Mod de preparare:
Fierbeţi varza de Bruxelles în apă clocotită cu sare până când se înmoaie puţin (aproximativ sase minute), apoi scurgeţi-o de apă. Separat, prăjiţi bucăţile de bacon la foc mediu, amestecând continuu, până când devin aurii şi crocante (doua minute). Micşoraţi focul. Puneţi varza fiartă peste bacon, adăugaţi cimbru, sare şi piper după gust şi lăsaţi totul pe foc aproximativ trei minute, amestecând continuu. Scoateţi preparatul pe un platou şi serviţi-l, cât este cald, ca garnitură pentru friptura de porc.
Recomandari
Recent
Popular
Etichete
|
|
Lasă un comentariu