Varză de Bruxelles cu bacon Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Varză de Bruxelles cu bacon

Ingrediente: 500 g varză de Bruxelles (căpăţânile trebuie tăiate pe jumătate), 2 felii de bacon tăiate mărunt, 1 lingură de cimbru proaspăt tocat, sare, piper.
Mod de preparare:
Fierbeţi varza de Bruxelles în apă clocotită cu sare până când se înmoaie puţin (aproximativ sase minute), apoi scurgeţi-o de apă. Separat, prăjiţi bucăţile de bacon la foc mediu, amestecând continuu, până când devin aurii şi crocante (doua minute). Micşoraţi focul. Puneţi varza fiartă peste bacon, adăugaţi cimbru, sare şi piper după gust şi lăsaţi totul pe foc aproximativ trei minute, amestecând continuu. Scoateţi preparatul pe un platou şi serviţi-l, cât este cald, ca garnitură pentru friptura de porc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE