Cum socializam ca la carte
27 ianuarie 2010Invitaţiile la cină au semnificaţiile lor. De exemplu, dacă doriţi să păstraţi o oarecare distanţă, propuneţi o cafea în oraş. Dacă doriţi să studiaţi invitatul şi să verificaţi posibilitatea unei relaţii viitoare, chiar şi pe termen scurt, oferiţi-i un aperitiv. Preparaţi mici sandvişuri cu franzelă, brânză şi o felie de roşie. Nu uitaţi nici de vin, de preferinţă alb, aşa cum recomandă specialiştii francezi.
Atunci când simţiţi nevoia să socializaţi „ca la carte“, adresaţi clasica invitaţie la cină. Trebuie să faceţi tot posibilul ca oaspeţii dumneavoastră să se simtă în elementul lor. De exemplu, dacă aveţi printre invitaţi un „turist“ de profesie, umblat prin toate colţurile lumi, nu serviţi o mâncare de cartofi cum o făcea bunica, în vreo farfurie din setul vechi primit la nuntă. Şi nici nu serviţi feluri rafinate, dacă se anunţă la masă şi copii. Mâncarea trebuie să fie în armonie perfectă cu invitaţii.
Lasă un comentariu