Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Horoscop, joi, 28 ianuarie 2010

Horoscop, joi, 28 ianuarie 2010

Distribuie

Berbec   
Sunteţi nevoit să vă descurcaţi într-o situaţie care vă displace total. Varianta ca un prieten să vă sară în ajutor atunci când sunteţi în pană de idei nu va exista. Din păcate, veţi fi abandonat de prietenii dumneavoastră.
Taur
Aveţi capacitatea de a ieşi în evidenţă într-un grup de oameni, iar astăzi exact asta veţi face. Exprimaţi-vă ideile şi dorinţele, dar luaţi aminte şi de sfaturile interlocutorilor desi nu aveţi răbdare să discutaţi,
Gemeni
Dumneavoastră veţi beneficia de foarte multe reduceri şi bonusuri astăzi, şi pentru asta merită să vă cumpăraţi cât mai multe produse cosmetice şi îmbrăcăminte. Nu ar strica să luaţi şi pentru prieteni, cadouri.
 
Rac
Nu reuşiţi să vă concentraţi astăzi şi riscaţi să faceţi o impresie proastă în faţa colegilor sau a prietenilor. Se vede că sunteţi foarte îndrăgostit şi aveţi alte preocupări. Încercaţi să participaţi la un eveniment.
 
Leu
Iubiţi prea mult, şi aţi putea să aveţi ceva dezamăgiri, mai ales că partenerul încearcă să vă facă gelos. Ar trebui să treceţi peste asta cu zâmbetul pe buze. Simţul proprietăţii este mai accentuat ca niciodată.
Fecioară
Astăzi aveţi ocazia să primiţi o ofertă imobiliară foarte buna. Ar trebui să vă consultaţi şi cu familia pentru a fi sigur că luaţi cea mai bună decizie, şi nu veţi regreta mai târziu. Puteţi face o schimbare astăzi.
Balanţă
Vă lăsaţi intimidat chiar şi de unele persoane care doar vorbesc. Ar trebui să luaţi iniţiativa şi să demonstraţi că valoraţi mai mult decât alte persoane. Luaţi legătura cu un prieten sau cu o rudă, pentru o conversaţie.
Scorpion
Sunteţi prea ocupat astăzi ca să staţi de vorbă cu toată lumea. Poate ar fi cazul să începeţi să discutaţi prin intermediul internetului, ca să nu rămâneţi în urmă cu cele mai noi ştiri. Ajutaţi un prieten cu o sumă.
Săgetător
E posibil să vi se facă o propunere de avansare la locul de muncă sau să vă găsiţi alt job. Este interesant că reuşiţi să obţineţi lucruri pe care alţii doar le visează. Deşi n-aveţi chef de nimic, trebuie să găsiţi o ocupaţie.
Capricorn
Dumneavoastră sunteţi dornic de achiziţii on line, pentru că este un mod mai comod de a face cumpărături şi vă scuteşte de un drum. Aveţi grijă însă la tranzacţiile cu cardul, că este posibil să se facă o confuzie.
 
Vărsător
E cazul să vă gândiţi şi la asigurări auto, dar şi pentru locuinţă, deoarece aţi putea obţine şi o reducere. Nu se ştie niciodată când veţi avea nevoie să vă recuperaţi banii investiţi. Reaprindeţi flacăra dragostei.
Peşti
Încercaţi să trageţi câteva sfori pentru a obţine un bilet la concert gratuit, dar este posibil să nu mai obţineţi nimic. Ar trebui să vă lăudaţi în momentul în care veţi vedea că s-a rezolvat toată afacerea.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Rezultatele curăţeniei de primăvară

DistribuieProgramul „ O primăvară curată pentru un mediu curat ” demarat pe 18 martie de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.