Textilele naturale câştigă popularitate Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Textilele naturale câştigă popularitate

Calitatea hainelor poate fi evaluată dupa stil, model, croiala şi culoare, dar materialul este cel mai important! Deşi sunt ceva mai costisitoare, materialele textile naturale prezintă o serie de avantaje faţă de cele realizate din fibre sintetice. Primul şi cel mai important avantaj: că nu dăunează sănătăţii.
Mătasea
Acest material luxos este pe cât de confortabil, pe atât de frumos şi de durabil. Poate fi purtat de oricine, chiar şi de persoanele cu piele extrem de sensibilă. Alt avantaj al acestui material este acela că nu e pretenţios la spălat şi se calcă destul de uşor, dar în sezonul cald are tendinţa de a se lipi de piele.
Inul
Materialul permite confecţionarea unei game variate de obiecte vestimentare – cămăşi, rochii, pantaloni, salopete de vară şi bluze de tot felul. Este adevărat că inul se şifonează foarte uşor, însă se spală fără prea mare dificultate. Marele avantaj al acestui material este că lasă pielea să respire.
Bumbacul
E moale, călduros, şi practic, fiind folosit la confecţionarea tuturor pieselor vestimentare, începând cu lenjerie intimă şi terminând cu rochii elegante de zi. Există cazuri, destul de rare, ce-i drept, când bumbacul provoacă reacţii alergice.
Lâna sau lâniţa
Lâna este un material natural foarte călduros şi confortabil, însă există destul de multe persoane care nu îl pot purta, pentru că, fiind ţepos, poate provoca anumite alergii, mai ales pe pielea sensibilă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE