Share

Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Formula noua la Prima Casa din februarie

Formula noua la Prima Casa din februarie

Pentru a se asigura că obţin aprobarea dosarului de credit prin Programul „Prima Casă“, trebuie, în primul rând, să va informati cu privire la suma pe care o puteti contracta. Pentru a vă asigura că veţi obţine finanţarea dorită, cea mai bună variantă este căutarea unei proprietăţi care să se încadreze în suma standard ce poate fi aprobată de către bancă, ţinând cont de veniturile dumneavoastră.
„Căutarea proprietăţii de achiziţionat se va face numai în limita sumei maxime ce poate fi acordată de către banca aleasă“, este sfatul specialiştilor de la imobiliare.ro, care le recomandă cumpărătorilor „să nu încheie un antecontract de vânzare-cumpărare înainte de a se asigura că evaluarea unui expert corespunde cu preţul solicitat de proprietar, pentru că altfel poate pierde avansul“. Tot pentru a evita acest lucru, antecontractul de vânzare-cumpărare ar trebui încheiat pe o perioadă de cel puţin două luni, ca să acopere astfel eventualele întârzieri în procesul de aprobare. Alt lucru important pentru a obţine aprobarea dosarului de către bancă este ca imobilul să nu fie mai vechi de 40 de ani.
Programul guvernamental „Prima Casă“ va funcţiona în forma actuală până la 15 februarie, urmând ca după această dată să fie restructurat, astfel încât să se pună mai mare accent pe construcţia de locuinţe noi. „Guvernul va veni cu o nouă formulă restructurată, în care, fără să renunţăm la componenta actuală care pune accent pe locuinţele finalizate, îi vom imprima o nouă direcţie. O să punem accent mai mare pe construcţia de locuinţe noi, pentru a întări efectul multiplicator în economie“, a declarat premierul Emil Boc, în şedinţa de guvern din 6 ianuarie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

2013 la Reghin – decembrie (3)

Spectacolul de datini- Vin colindători a reunit în decembrie 2013  la Reghin peste 250 de …

Share
Share