Stiri utile

Distribuie

O priza pentru trei aparate electronice!
Simultan pot fi incarcate trei aparate electronice cu IDAPT, un adapter  ingenios ce poate fi procurat exclusivpe www.xdata.ro, la un pret promotional de 9,95 lei. Informatii suplimentare la tel 0729 202.000 sau pe email  sales@xdata.ro Drogheria DM deschis in Targu Mures
Magazinul DM cu o veche traditie in Europa, avand peste 2000 de unitati in Ungaria, Slovenia, Serbia, Romania, are de curand un spatiu deschis in Piata Trandafirilor nr. 17. Program de functionare zilnic de la 8 la 20, iar duminica de la 9 la 14.
Domart, magazin de arta populara
In Targu Mures, pe strada Revolutiei nr. 1, s-a deschis un magazin de arta populara, unde amatorii de frumos pot alege dintr-un bogat sortiment de artizanat autentic. De la ceramica de Horezu, de Corund, portelanuri pictate manual, piese din portul traditional romanesc si maghiar va asteapta zilnic, de luni pana vineri intre orele 10 si 19, iar sambata de la 10 la 14.
Bronz prin pulverizare la Eden
Salonul de infrumusetare de pe strada Republicii nr. 48, ofera o noua metoda de bronzare, 100% naturala. Bronzarea se face intr-o sedinta de zece minute, prin pulverizarea pe suprafata pielii a unui zahar incolor, fara a mai utiliza razele ultraviolete. Bronzul unifrom astfel obtinut tine in jur de zece zile. Informatii la telefon 0265 269 777.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Rezultatele curăţeniei de primăvară

DistribuieProgramul „ O primăvară curată pentru un mediu curat ” demarat pe 18 martie de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.