Share

Home / Politic / Bugetul CJ Mures în stand-by

Bugetul CJ Mures în stand-by

Consiliul Judetean (CJ) Mures asteapta decizia Directiei Generale a Finantelor Publice Judetene Mures privind sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat si transferurile consolidabile, a declarat Lokodi Edita Emoke, presedintele CJ Mures. „Valoarea bugetului pe anul 2010 a CJ Mures se va cunoaste dupa primirea deciziei directorului Directiei Generale a Finantelor Publice Judetene, prin care vor fi comuniate sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat si transferurile consolidabile. Dupa publicarea Legii bugetului de stat pe anul 2010 în Monitorul Oficial al României, partea I si primirea deciziei de la Directia Generala a Finantelor Publice Mures privind sumele repartizate, se va stabili si publica, calendarul comisiilor care dezbat bugetul Consiliului Judetean Mures pe site-ul www.cjmures.ro”, a precizat Lokodi Edita Emoke. Potrivit presedintelui CJ Mures, proiectului bugetului CJ Mures pe anul 2010 va fi publicat în termen de 15 zile de la publicarea Legii bugetului de stat în Monitorul Oficial al României.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Florin Buicu: ”Guvernul Minciună PNL- PD-L “a uitat” să asigure spitalelor publice banii de salarii”

Președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, deputatul mureșean social-democrat Florin Buicu, a …

Share
Share