Cartofi taranesti Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 24 Vizualizări

Cartofi taranesti

Ingrediente: 1 1/2 kg cartofi fierti, ulei, 1 ceapa, sare, patru carnaciori, 2-3 oua, 4-6 linguri lapte, marar verde
Modul de preparare:
Cartofii dupa ce au fost fierti in coaja, se curata si taiati in felii se prajesc usor in uleiul fierbinte, dupa care se sareaza si li se adauga o ceapa tocata mai mare. Inainte de a se inmuia ceapa, se pun si carnaciorii taiati rondele, ouale batute si amestecate cu laptele, si cu sarea. Dupa ce se mai lasa putin pe foc, sa se prinda omleta, cartofii se servesc fierbinti cu marar tocat presarat deasupra.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE