Dorina Luca din Breaza pregateste scoruse de ziua ei Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 164 Vizualizări

Dorina Luca din Breaza pregateste scoruse de ziua ei

p_9_75.jpg
Prima zi a lunii lui Faurar e destul de mohorata, dar vine cu temperaturi mult mai blande decat cele cu care aproape ca ne obisnuisem deja. Am sunat-o pe Dorina Luca din Breaza, ca sa o felicit si sa aflu cum va sarbatori de ziua ei de nastere. A trecut foarte repede peste mirarea de unde avem numarul ei de telefon si de unde stim ca e ziua ei, ca apoi sa-mi povestesca bine dispusa despre aniversarea zilei de 1 februarie. “Am facut un grup de dans si  mergem la balul insuratilor, vin toti, primarii, consilierii, cei de la Gliga, asa, iar azi avem repetitii, apoi sarbatorim in familie, cu fratii,” a spus Dorina dintr-o suflare. Apoi a continuat: “Cei dragi mereu imi fac ceva surpriza. Nu stiu ca vin sau nu, dar pentru ca au fost in fiecare an…(rade). Cu ce ma pregatesc? Fac mancaruri tardtionale, sarmalute, scoruse cu lamaie… adevarul e ca as vrea sa-mi aduca un tort, ca n-am niciun chef sa-l fac”, a mai spus consilierul local, Dorina Luca.
Si daca am inceput asa, sa continuam tot cu consilierii: Teodor Giurgea, consilierul judetean azi implineste 52 de ani, felicitarile le va primi pe aceasta cale, avand telefonul inchis. Tot pe aceasta cale va primi felicitarile din partea rudelor si cunostintelor consilierul local Marius Tiberiu Baciu din Sarmasu, la implinirea celor 48 de ani de viata.
Anuta Trombitas, referent de la Primaria din Ogra, Roxana Chiorean secretar la Primaria din Breaza si dr. Camelia Nutiu, medic veterinar la Directia Sanitar veterinara si Siguranta Alimentelor din Targu-Mures, primesc pe aceasta cale urarile de sanatate, feiricire si La Multi ani!
Tot azi, 1 februarie, profesorul Mircea Buruian de la catedra de Radiologie a Universitatii de Medicina si Farmacie la implinirea celor 61 de ani, iar asistentul universitar Ovidiu Golea de la catedra de Urologie din cadrul aceleiasi universitati, cu ocazia aniversarii celor 46 de ani de viata primesc urarile de sanatate si La multi ani, din partea celor dragi.
La multi ani, tuturor sarbatoritilor!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE