Olimpia Leah isi doreste o nota de trecere la examen! Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 108 Vizualizări

Olimpia Leah isi doreste o nota de trecere la examen!

p_14_2_e65eec.jpgCand am crezut ca trece vremea rea, iata ca iar se anunta cod galben, ninsori si ploi sau ploi si ninsori! In ce oridne doriti, ca rezultatul va fi acelasi: Polei! In ciuda vicisitudinilor vremii insa, concitadinii nostri, unii dintre ei cel putin vor avea parte de o zi speciala. O zi in care soarele le va zambi de dupa nori!
Pictorita Olimpia Leah, membra a Uniunii Artistilor Plastici din 2005 azi are examen! Este in anul trei la Arte plastice si nu-si doreste decat o nota de trecere! De profesie inginer chimist, absolventa Scolii de Arta  din Targu-Mures, tot mai invata. “La varsta mea ce as mai putea sa-mi doresc? Vin neamurile, cunostintele, dar o nota de trecere la examen ar fi cel mai bine!,” a spus ea razand, si ce sa-i uram decat asa sa fie!
Conferentiarul Tripon Avram de la Universitatea Petru Maior primeste pe aceasta cale urarile de La multi ani din partea studentilor, membrilor Clubului “Si noi putem reusi!” La implinirea celor 51 de ani, ii dorim sa reuseasca, tot ce-si doreste!
Tuturor sarbatoritilor, La multi ani!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE