Painea de secara reduce riscul infarctului Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 27 Vizualizări

Painea de secara reduce riscul infarctului

Nutritionistii  recomandă o masă de secară, sub formă de pâine sau cereale, de şase ori pe săptămână, pentru normalizarea colesterolului, a glicemiei şi evitarea problemelor cardiovasculare. Consumul de pâine de secară la fiecare masă va induce senzaţia de saţietate rapid, astfel nu veti mai simţi nevoia să consumati în exces alimente. Un consum regulat de secară reduce cu 30 la sută riscul apariţiei diabetului, în special în cazul persoanelor supraponderale. În acelaşi timp, pâinea de secară are capacitatea de a normaliza valoarea glicemiei, iar fibrele conţinute împiedică formarea toxinelor la nivelul colonului, iar astfel digestia va fi îmbunătăţită considerabil. Secara este alimentul perfect pentru bătrâni pentru că reduce riscul apariţiei infarctului miocardic. Pentru adolescenţi, secara este ideală pentru a urma o cură de slăbire pentru că favorizează o bună digestie, iar senzaţia de saţietate se va instala rapid. Potrivit nutriţioniştilor, fibrele şi mineralele din secară se mai găsesc şi în nuci, roşii, castraveţi, mere, pere şi păstăi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE