Primul examen din 2010 pentru City’us Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 22 Vizualizări

Primul examen din 2010 pentru City’us

p_12_2_30.jpgAstazi in Sala Sporturilor din Targu-Mures, la ora 20.00, City’us intalneste Moldocor Piatra Neamt, in cadrul etapei a XIV- A a Ligii I la futsal in ultimul joc al etapei. City’us Targu-Mures a devenit principala aspiranta la titlul national dupa retragerea liderei FC Deva. Desi a fost anuntata prezenta echipelor  judetului Hunedoara, FC Deva şi Olimpic Simeria, care ar fi continuat cu jucatorii ramasi in loturile echipelor, la care s-ar fi adaugat juniorii, acestea s- au retras din cauza problemelor financiare.

Doar zece echipe in retur
Asadar, in partea a doua a campionatului primei ligi se vor regăsi doar zece formaţii. La nivelul Comisiei de futsal încă nu s-a luat o hotărâre definitivă cu privire la jocurile pe care cele doua echipe trebuiau să le dispute în retur, din care s-au disputat doua etape in luna decembrie. Acestea probabil vor pierde jocurile cu 0-3, sau partidele respective vor fi anulate, adversarele neprimind cele trei puncte. Aceasta ultima varianta este mai putin probabila avand in vedere ca regulametul prevede anularea rezultatelor doar in cazul in care o echipa nu incheie turul. Dupa ce la inceputul saptamanii trecute presedintele clubului si finantatorul echipei, Sorin Terbea a fost ales in Comitetul Executiv al FRF in Comisia pentru futsal, echipa medaliata cu bronz in ultima editie a campionatului si castigatoarea ultimelor doua editii ale Cupei Romaniei porneste drept mare favorita la castigarea titlului national. Cu atat mai mult cu cat marea rivala FC Deva (fosta CIP) s-a retras si unii dintre cei mai valorosi jucatori au ales calea Targu-Muresului (inclusiv cei mureseni).

Traditia favorabila muresenilor
Partida din aceasta seara va fi arbitrată de trio-ul Albon Teodora (Cluj), Gabriel Mocean (Câmpia Turzii) si Claudiu Rusu (Cluj), iar observator din partea Federaţiei Române de Fotbal a fost delegat Mircea Ciglenean, de asemenea din Cluj. Partida din aceasta seara va prezenta o noua fata a City’us, care ocupă poziţia secundă a clasamentului, cu 36 de puncte, în timp ce adversarii de la Moldocor  se afla  pe locul VIII, cu 10 puncte. În meciul tur, City’us s-a impus la Piatra-Neamţ cu 6-4. Se are in vedere si marea rivalitate a celor doua grupari, de la conduceri la suporteri.
In editia trecuta, in partida de la Targu Mures Jandarmeria a avut serios de lucru cu grupul de sustinatori veniti de la poalele Ceahlaului. In semifinalele Cupei Romaniei cele doua s-au reintalnit, muresenii castigand ambele partide. Formatia City’us porneste la drum in urmatoarea componenta: Carlao (nr. 21), Moldovan (23), Klein (76), Adi Almăşan (5), Molomfălean (6), Kacso (7), Vitor Hugo (8), Nuno Miguel (9), Rodrigo (10), Orlando (11), Paulinho (12), Andrei Muntean (13), Tibi Măgurean (14), Titalo (20), Gherman (26), Philipe (31), Raymond Daniel (99).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE