Share
Home / Sport / Sală de sport inaugurată la Acăţari

Sală de sport inaugurată la Acăţari

p_12_2_31.jpgSâmbătă, 30 ianuarie 2010, a avut loc inaugurarea unei săli de sport construită în comuna Acăţari, investitie in valoare de 40 miliarde de lei vechi. La festivitate au participat mai multe oficialităţi printre care Doru Borsan, directorul Directiei de Sport Mures, vicepremierul Marko Bela, ministrul mediului, Borbely Laszlo, subprefectul Barczi Gyozo, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Mures, Szabo Arpad, dar şi personalităţi din domeniul sportului mureşean. De ieri sala a fost dată în folosinţă şi sunt aşteptate persoane de toate vârstele care înţeleg importanţa sportului în viaţa şi sănătatea oamenilor.
Sala a fost construită pe parcursul unui an şi banii au fost oferiţi de Compania Naţională de Investiţii. De asemenea partea de infrastructură va fi achitată de către Consiliul Local Acăţari. „Sâmbătă s-a inugurat noua sală de sport a comunei Acăţari care a costat 40 de miliarde de lei şi s-a construit într-un an de zile. La această festivitate au participat mai multe personalităţi precum domnul Marko Bela, Borbely Laszlo, domunul subprefect al judeţului Mureş dar şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean. Sala a fost dată deja în folosinţă şi îi aşteptăm pe toţi cei care vor să facă sport deoarece ştim cu toţii cât este de important în viaţa noastră. Lucrările au fost suportate de către Compania Naţională de Investiţii iar partea de infrastructură o vom suporta noi, primăria Acăţari”, a declarat primarul din Acăţari, Osvath Csaba.  

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noi lauri pentru Bernadette

Jucătoarea târgumureșeană de tenis de masă Szöcs Bernadette Cynthia a avut în ultimele două săptămâni zile …

Share
Share