Superoferte la Victoria Total, în programul Remat Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

Superoferte la Victoria Total, în programul Remat

p_b106e9.jpgÎn luna februarie a acestui an va demara programul Remat 2010, diferit fata de programul din anul precedent, a anuntat Daniel Rotar, director de vânzari în cadrul Victoria Total. “Noutatea o constituie posibilitatea clientilor de a preda pentru casat trei rable. Astfel, cuantumul sumei poate ajunge pâna la 11.400 de lei, suma care practic i se va scadea clientului din contravaloarea autoturismului nou. Suplimentar acestui program Victoria Total a lansat pe piata oferte comerciale extrem de competitive”, a declarat Daniel Rotar.
Potrivit acestuia, cumulativ, cele doua avantaje îi confera clientului sansa de a achizitiona un autoturism nou la un pret extrem de accesibil. “Recomandarea noastra catre clientii care intentioneaza sa achizitioneze un autoturism în cadrul acestui program este aceea de a cântari extrem de bine ofertele de pe piata, urmarind în permanenta raportul pret/calitate al autoturismului respectiv. Costul de achizitie reprezinta un prim pas, dar urmeaza cheltuielile adiacente pe care clientul trebuie sa le cunoasca de la început: consumul de carburant, costurile de întretinere, avantajele sau dezavantajele pe care marca respectiva le confera”, a precizat Daniel Rotar.
Informatii suplimentare pot fi obtinute la sediul SC Victoria Total SRL, soseaua Sighisoarei nr. 410 Corunca, Mures, la numerele de telefon 0265-267.986, 0744-534.017 sau accesând site-ul www.victoria-group.ro.

Ofertele Victoria Total pentru marca Chevrolet

Chevrolet Spark este cea mai buna oferta cu aer conditionat de pe piata, la un pret de numai 3.635 de euro cu TVA inclus. Modelul este echipat cu aer conditionat, ABS, airbag sofer, geamuri electrice fata, servodirectie, închidere centralizata si bare de protectie în culoarea caroseriei.

Noul Chevrolet Cruze vine în întâmpinarea clientilor cu o oferta inegalabila de cinci stele. Cinci ani garantie reala si transferabila, motorizari EURO 5 pe benzina fara taxa de poluare. Chevrolet Cruze a obtinut cinci stele EURONCAP (rezultatul maxim la testele de siguranta) si are cel mai bun punctaj din istoria testelor EURONCAP la impactul frontal si lateral. De asemenea, Chevrolet Cruze are echipare standard de cinci stele: aer conditionat, sase airbaguri, ABS+EBD, sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de control al tractiunii (TCS), geamuri electrice fata, oglinzi electrice cu încalzire, radio CD cu MP3, închidere centralizata cu telecomanda si multe alte echipari standard. Totul la doar 9.350 de euro cu TVA inclus!

Chevrolet Aveo Sedan vine acum cu cinci ani garantie reala si transferabila, avand si o echipare de invidiat: aer conditionat, ABS, dublu airbag, geamuri electrice fata, radio CD cu MP3, închidere centralizata si servodirectie la doar 5.600 de euro cu TVA inclus.
Chevrolet Aveo cu cinci usi este oferit de asemenea cu o garantie reala de cinci ani si este echipat cu aer conditionat, ABS, airbag sofer, airbag pasager, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata, închidere centralizata, servodirectie la doar 5.955 de euro cu TVA inclus.

Chevrolet Lacetti este disponibil cu o reducere de exceptie, într-un stoc limitat. Cu o motorizare de 1.4 l si 95 CP, Lacetti cinci usi echipat cu aer conditionat, ABS, dublu airbag, radio CD cu MP3, închidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, coloana de directie reglabila pe înaltime la doar 7.008 de euro cu TVA inclus.

SUV-ul Chevrolet Captiva Diesel de 2.0 l, 150 CP, 4×4 si sapte locuri este disponibil acum prin leasing cu o reducere de 21.8%. Chevrolet Captiva dispune de o echipare standard de exceptie: aer conditionat automat, ESC, TCS, ABS, EBD, sase airbaguri, radio CD-MP3 si sase boxe Deluxe, geamuri electrice fata si spate, oglinzi încalzite, reglabile si rabatabile electric, jante aliaj de 17”, proiectoare de ceata si senzori de parcare, computer de bord si cruise control, control sistem audio pe volan, parbriz atermic la doar 19.913  de euro cu TVA inclus. Oferta este valabila pâna la 31 martie 2010 în limita stocului disponibil.

Chevrolet Epica Diesel de 2.0 l, 150 CP ofera eleganta unei limuzine cu o echipare de invidiat: aer conditionat automat, sase airbaguri, ESC, TCS, ABS, jante aliaj 17", scaune, volan si schimbator de viteze în piele, scaun sofer si pasager încalzite, servodirectie sensibila la viteza, senzori de ploaie si senzori de parcare, Cruise Control, R-CD MP3 cu magazie de sase CD-uri, oglinzi reglabile, încalzite si rabatabile electric…. la doar 17.343 de euro cu TVA inclus.   

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE