Home / Politic / Va avea presedintele PSD mandat pe doi ani?

Va avea presedintele PSD mandat pe doi ani?

Distribuie

p_9_2_143a4d.jpgDeputatul PSD Viorel Hrebenciuc, a declarat ieri că este de acord cu schimbarea statutului care să prevadă că preşedintele partidului să fie ales pentru doar doi ani de zile. „Da, în principiu sunt de acord să fie ales un preşedinte al PSD pentru doi ani. Eu nu am nimic împotrivă. Nu ştiu dacă se va aproba sau nu, deoarece competiţia între grupuri a fost întotdeuna,” a spus deputatul PSD după şedinţa Biroului Permanent. Şi fostul preşedinte Ion Iliescu a spus luni că legea electorală ar trebui modificată în aşa fel încât ea să limiteze posibilităţile de fraudă. El însă nu prea ar fi de acord cu şefia de doi ani la PSD. „Nu stiu. Am nevoie de argumente în legatură cu şefia de doi ani de la PSD, vom discuta”, a mai spus Iliescu. Şi Victor Ponta a declarat că este de acord ca preşedintele PSD să fie confirmat în fiecare an.
Preşedintele PSD Târgu-Mureş, Florin Vlas a precizat că nu ar fi de acord cu o asemenea măsură deoarece o echipă nu ar putea să se organizeze foarte bine în doi ani, iar preşedintele PSD Mureş, Alexandru Frătean, a afirmat că această propunere se va discuta în cadrul şedinţei Consiliului Naţional al PSD şi că acolo se va lua o decizie.

Doi ani e prea puţin!
“Părerea mea este că în doi ani de zile nici o echipă nu poate să construiască suficient. În doi ani de zile nu te poţi organiza în totalitate. Asta este o părere personală. Poate fi vorba despre o modificare de statut, o să fiu şi eu la Consiliul Naţional şi o să dezbatem această problemă. Eu cred că întreaga echipă ar trebui confirmată în fiecare an, nu doar preşedintele. O să vedem ce se va discuta în consiliu şi dacă votează majoritatea atunci asta e… mergem înainte.”
Florin Vlas, preşedintele PSD Târgu-Mureş
Ce va vota Consiliul, aceea va fi„Este o temă de discuţie, se vor discuta modificările de statut şi ce va vota congresul aceea va fi. Doi ani, patru, cinci ani…este o problemă internă a partidului şi va discutată şi votată.”Alexandru Fratean, presedintele PSD Mures


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Pe cine susține UDMR la alegerile pentru Primăria Târgu Mureș

Distribuie Adunarea Generală a UDMR Târgu Mureș a decis joi, 21 martie, ca organizația municipală …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.