Voleibalistele de la CSU Medicina CSS invinse de campioane Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Voleibalistele de la CSU Medicina CSS invinse de campioane

p_12_1_30.jpgFormatia feminina de volei CSU Medicina CSS Targu-Mures a cedat sambata, 30 ianuarie, pe teren propriu cu scorul de 3-1 in fata echipei campioane CSU Metal Galati. Partida disputata in sala UMF a facut parte din cadrul etapei a XV- a a Campionatului National. O prima surpriza a fost lipsa de pe banca gazdelor a antrenorului Luka Valerjan. Acesta a privit meciul din cabina, oferindu-i lui Branko Gajic locul la o partida in care se considera ca muresencele nu pot emite pretentii.
Muresencele au inceput timorate jocul si galatencele s-au desprins repede pe tabela de marcaj (14-5), incheind primul set in doar 19 minute, scor 25-11. Setul secund a aratat o alta fata a ”medicinistelor”. Neavand nimic de pierdut, au evoluat fara complexe si au mers cap la cap tot setul, reusind spre final sa se desprinda la 24-22. Dupa ce au irosit cele doua mingi de set cu doua preluari nereusite, au reusit sa castige oarecum surprinzator setul cu 26-24. Un important moment psihologic s-a consumat la mijlocul celui de-al treilea set, la scorul de 18-12 pentru gazde. Renumita ”teama de victorie” a celui mic si experienta campioanelor si-au spus cuvantul si oaspetele au reusit egalarea, au preluat conducerea la 20-19 si si-au adjudecat setul la 21. Cu zambetul pe buze revenit, dunarencele au controlat cu autoritate setul patru. Au luat din start un avans de patru puncte pe care l-au gestionat cu grija, dupa care diferenta a crescut constant, in ciuda eforturilor tinerei echipe muresene. Acest ultim set s-a incheiat la 12, desi in multe momente ale jocului gazdele s-au apropiat ca nivel al jocului de puternicele adversare.
In ciuda infrangerii echipa targumureseana se pastreaza pe un loc de play-off, loc care poate fi consolidat in etapa viitoare, cand se vor deplasa la ocupanta locului IX, CSM Sibiu.
Antrenorii Branko Gajuc si Laurentiu Magdas au folosit urmatorul lot: Rodica Ciubuc, Ioana Baciu, Adina Salaoru, Anca Bunea, Roxana Ivanof, Alexandra Pintea, Andreea Dimeny- libero, Ramona Breban, Aliona Martiniuc, Lorena Ciocian si Monica Foca.

„Am avut in fata un adversar puternic, dar consider ca fetele au facut un joc curajos si au oferit o buna replica. Cu un plus de concentrare, in special in setul al treilea, cand am condus, partida putea sa fie mai echilibrata. Echipa este inca tanara si neexperimentata dar, de perspectiva.”
Branko Gajic, CSU Medicina CSS Targu-Mures

„Nu cred ca puteam emite pretentii la victorie in aceasta partida. Ce ne-am dorit in primul rand a fost sa facem un joc cat mai bun pentru noi, pentru public si sper ca am reusit. Trebuie sa mergem inainte cu tineretea, va veni astfel si experienta.”
Andreea Rafa Dimeny, libero, CSU Medicina CSS Targu-Mures

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE