Ciuperci umplute Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Ciuperci umplute

Ingrediente: 12 ciuperci mari, un ardei Kapia roşu, o ceapă, 2-3 căţei de usturoi, 200 g kaiser, 150 g smântână lichidă, 100 g vin alb sec, ulei de măsline, 2 roşii, 12 feliuţe de caşcaval, sare, piper.
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile, se spală şi se pun la scurs. Separat se toacă fin cam trei sferturi din codiţele ciupercilor, ceapa, usturoiul, ardeiul. Toate aceste ingrediente se călesc într-o tigaie cu ulei de măsline. Se lasă pe foc cinci minute, apoi se adaugă kaizerul tăiat şi se amestecă bine. Se toarnă vinul şi se lasă să fiarbă până scade puţin.
După zece minute se pune şi smântâna. Se amestecă încontinuu până se omogenizează. Se adaugă sare şi piper ori busuioc, oregano, tarhon. Ciupercile se pun într-o tavă pe care s-a aşezat hârtie de copt şi se presară peste ele puţină sare şi piper. Se umplu pălăriile cu compoziţia de mai sus, iar deasupra se pune câte o felie de roşie. Se introduce tava în cuptor pentru 15 minute, se scoate şi se pun peste ciuperci şi feliile de caşcaval. Se dau ciupercile la cuptor pentru încă zece minute.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE