Home / Meniu Principal / Știri / Comunitare / Azi, la Cinematograful ARTA

Azi, la Cinematograful ARTA

Cinematograful din str. Trandafirilor nr. 35-37, tel 0265 266 848, ruleaza de vineri pana miercuri, de la 14.00, 17.00 si 20.00, joi doar de la 14,00 si de la 17,00, “Avatar” un SF de 166 de minute, proiductia SUA 2009. In regia si dupa scenariul lui James Cameron, avandu-i in distributie pe Sam Worthington (Jake Sully)
Sigourney Weaver (Dr. Grace Augustine), Zoe Saldana (Neytiri),
Stephen Lang (Miles Quaritch), Giovanni Ribisi (Selfridge) si altii.
Vedem lumea extraterestra prin ochii lui Jake Sully, un fost puşcaş marin paralizat într-un scaun cu rotile. E recrutat să se deplaseze la ani lumină depărtare, la un avanpost al pământenilor de pe Pandora unde atmosfera este toxică. Renăscut în avatarul său, Jake poate merge din nou. Primeşte misiunea de a se infiltra printre Na’vi, care au devenit un obstacol major în exploatarea preţiosului minereu. O frumoasă femeie Na’vi, îi salvează viaţa, iar asta schimbă totul. Curând, se va confrunta cu testul final, când va ajunge să-i conducă într-o bătălie epică care va decide soarta unei lumi întregi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cursuri de specializare la F.A.E.R

Reghinenii şi nu numai, au parte din nou de cursuri organizate de Fundaţia FAER. Este …