City’us se pregateste de marile derby-uri Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 60 Vizualizări

City’us se pregateste de marile derby-uri

p_7_1_38a472.jpgFormatia de futsal City’us Targu-Mureş a invins cu scorul de 7-2 formatia Moldocor Piatra-Neamţ in cadrul etapei a XIV-a a Ligii I a campionatului. Golurile muresenilor au fost inscrise de Măgurean, in minutele 12 si 21, Rodrigo (16), Nuno Miguel (22), Raymond (29), Lando (30) si Philipe (38). Debutul partidei a fost foarte echilibrat, fara ocazii la cele doua porti. Primul sut la poarta l-a avut ca autor pe Molonfalean dupa mai bine de doua minute de joc. Oaspetii au inchis bine si iesirile foarte rapide pe contraatac au pus in garda echipa gazda. In minutul 12 Măgurean reuseste sa deschida scorul profitand de o minge ricoşată de la un adversar. Moldocor are şansa egalării in minutul 15, dar Mihai Şerban trimite puţin pe lângă poarta lui Carlao. Dupa doar un minut, Rodrigo majoreaza scorul la 2-0 cu un şut puternic dintr-o lovitură liberă de la 12 metri.

Descatusare dupa pauza
Minutul doi de la reluare rezolvă practic soarta meciului, cu doua goluri în decurs de câteva zeci de secunde. Mai întâi, Măgurean punctează pentru 3-0, cu un şut la vinclu, după o combinaţie cu Gherman, dupa care Nuno Miguel driblează totul si ridica scorul la 4-0. In minutul 14 oaspetii reduc diferenta prin mureseanul Titalo care, in încercarea de a respinge mingea din faţa porţii, o trimite puternic sub bară. Minutul 29 aduce din nou doua goluri pentru gazde. Mai intai portarul Carlao şutează de la 12 metri, portarul oaspeţilor scapă balonul în faţă, iar Raymond reia puternic în plasă, dupa care Lando ridica scorul la 6-1. Finalul jocului se disputa cu garda jos si City’us incearca sa faca spectacol. In minutul 36 nemtenii reduc din diferenta prin Grigorita, dupa o ratare monumentala a lui Molonfalean de la cateva zeci de centimetri de poarta. ”A fost primul meu meci oficial de la revenirea acasa si nu pot nega faptul ca am avut ceva emotii. Echipa este valoroasa, dar adevaratele teste vor veni in etapele urmatoare. Speram sa crestem ca joc si sa ne atingem obiectivul propus, adica titlul”, a declarat dupa meci noul capitan al echipei, Molonfalean. Ultimul gol al meciului este înscris in minutul 38 de Philipe, după o fază în care Titalo trece de trei adversari şi îi pasează brazilianului în faţa porţii. Până la final portarul gazdelor Moldovan, intrat in locul lui Carlao, pareaza o lovitura de la 6 metri acordata in urma unui hent, iar Rodrigo iroseste o lovitură de la 10 metri.

Rotatie de jucatori
In acest prim joc al anului, David Goncalves, a folosit doua linii distincte. La fluierul de început, a intrat în teren formatia compusa din Carlao, Molomfălean, Rodrigo, Lando si Philipe. Acestia au fost inlocuiti in minutul 8 de Măgurean, Gherman, Titalo şi Nuno Miguel. Pe parcurs au fost si utilizati Muntean şi Raymond, iar spre final au fost incercate si combinatii intre cele doua linii.
”Echipa a fost la primul meci oficial din acest an si nu a inceput foarte concentrata jocul. Avand in vedere schimbarile din lot, mai avem mult de lucru. Speram ca pana la partidele cu principalele rivale la titlu sa atingem forma maxima si sa intram in play- off de pe primul loc”, a declarat antrenorul secund, Kelemen Sandor.
În clasament, City’us ocupă prima poziţie, cu 39 de puncte, urmată de Concordia Chiajna cu 36 şi Design Construct Braşov cu 33 de puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE