FC Municipal a plecat astazi in Ungaria Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

FC Municipal a plecat astazi in Ungaria

p_7_2_081d0f.jpgAflata in pregatiri pentru reluarea campionatului ligii secunde, lidera seriei a II-a, FC Municipal Targu-Mures a plecat in aceasta dimineata la Tata, in Ungaria, unde vor efectua un cantonament de zece zile. Ultima noutate in lot este fundasul de 32 ani Casian Miclaus, aflat sub contract pana in acest sezon cu CFR Cluj. Desi se parea ca transferul acestuia nu va mai putea fi perfectat, Miclaus
a sosit ieri dimineata la Targu-Mures si s-a alaturat echipei. ”Am venit la Targu-Mures cu mari sperante. Este o echipa cu pretentii la promovare si-mi doresc sa ajung cu ea din nou in prima liga. Pentru mine acesta poate insemna un nou inceput”, a declarat inaintea primului antrenament alaturi de noua sa echipa Casian Miclaus.
Din lot nu mai fac parte atacantii Sorin Gheju si Cristian Luca. Acestia au fost anuntati ca vor parasi gruparea mureseana, dar au efectuat pregatirile alaturi de echipa pana la sfarsitul lunii ianuarie.
Lotul este compus din 22 jucatori: Stetca si Danalache (portari), Maghici, Cr. Pop, Balau, Gongolea, Luput, Szilagyi, Miclaus, Al. Pop, M. Roman, Veres, Stere, Vartic, Sfarlea, Anton, Saim, Bitis, Vancea, Prodan, D. Roman si Vagner, jucatori de camp. Fostul mijlocas al Ariesului Turda, Ilea se afla in continuare in pregatiri cu echipa lui Cosmin Bodea, urmand ca soarta acestuia sa fie decisa dupa intoarcerea din Ungaria. Probabil va fi imprumutat unei echipe din liga a III- a, dupa declaratiile antrenorului Cosmin Bodea.
Programul din cadrul cantonamentului Ungaria din perioada 3-13 februarie cuprinde patru partide de verificare in zilele de 6, 9, 11 si 13, dupa care echipa se va reintoarce in tara. Adversare muresenilor vor fi in ordine Dunajska Streda, din Slovacia, Videoton, Ujpest Dozsa şi Raba Eto din campionatul maghiar.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE