Horoscop, joi, 4 februarie 2010 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 40 Vizualizări

Horoscop, joi, 4 februarie 2010

Berbec
Majoritatea nativilor sunt astăzi în formă maximă şi debordează de entuziasm. Vă aşteaptă în curând o călătorie din care vă veţi întoarce schimbat şi va depinde numai de dumneavoastră dacă va fi în bine.
Taur
Ca să păstraţi un echilibru în buget este cazul să evitaţi să faceţi cumpărături costisitoare, care v-ar putea ruina. În domeniul financiar, unii nativi au întârzieri de plăţi sau datorii. Stări oscilante.
Gemeni
Unii nativi ar putea avea probleme cu somnul şi le-ar fi de folos dacă ar găsi o modalitate de relaxare. Intraţi într-o perioadă de linişte şi de prosperitate, dar, cu toate acestea, aveţi senzaţia că lipseşte ceva.
Rac
Cuplurile care nu s-au sudat riscă să treacă prin adevărate furtuni, din cauza monotoniei şi a plictiselii. Pe plan financiar, v-ar prinde bine dacă aţi face nişte economii. S-ar putea să decideţi să încercaţi ceva nou.
Leu
Nativii din Leu care au avut dificultăţi în privinţa locuinţei vor reuşi să găsească soluţii bune. În schimb, relaţiile cu copiii sunt mai delicate din cauză că sunteţi foarte exigent cu ei. Aveţi mult noroc.
Fecioară
Unii nativi se dedică astăzi cu pasiune unor lucrări de amenajare interioară. Având un profund simţ estetic, ar putea face lucruri frumoase în casă. Uneori, sunteţi extrem de critic, perfecţionismul e obositor.
Balanţă
Aveţi o bună rezistenţă fizică, însă moralul este schimbător. Este bine să evitaţi pe cât posibil să cădeţi într-o depresie. Înconjuraţi-vă de prietenii dragi şi ieşiţi în lume, ca să fiţi într-un mediu cât mai animat.
Scorpion
Cei care posedă averi considerabile şi au certuri în familie ar trebui să-şi organizeze cumva succesiunea, chiar dacă li se pare o idee bizară. Luaţi-vă destinul în mâini fără a ţine cont de părerile celor din jur.
Săgetător
În familie vegheaţi asupra copiilor cu fermitate, însă plini de afecţiune. Este bine să faceţi orice efort pentru susţinerea liniştii şi a armoniei. Poate că ar trebui să vă treceţi în revistă viaţa de până acum.
Capricorn
Pentru cei mai mulţi nativi, ziua se desfăşoară calm, în sânul familiei. Puţini se confruntă cu o problemă legată de copii. Se poate să fie nevoie să luaţi o decizie importantă. Se cere atitudine pozitivă.
Vărsător
Casa sănătăţii este vizitată de două planete benefice, Venus şi Jupiter. Este o zi în care vă bucuraţi de multă imaginaţie şi idei creative. Cunoaşterea vă dă putere, aroganţa o distruge, alegeţi cu înţelepciune.
Peşti
Vedeţi lucrurile clar şi puteţi să faceţi alegeri bune. Cu sănătatea staţi bine, dacă adoptaţi un regim de viaţă corespunzător. Priviţi dincolo de aparenţe, căci adevărul şi cunoaşterea sunt de cele mai multe ori ascunse.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE