Ieftinirea locurilor de parcare nu e valabila retroactiv Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 63 Vizualizări

Ieftinirea locurilor de parcare nu e valabila retroactiv

Intr-o sedinta de Consiliu Local din luna ianuarie, a fost aprobata o reducere de tarife, in medie cu 50% la tichete si 25% la abonamentele de parcare din municipiul Targu-Mures. De mentionat, conform legii, toate hotararile Consiliului Local cu caracter normativ, intra in vigoare de la data aducerii la cunostinta publicului. Astfel, conducerea Tracia Trade Parcari Publice din Targu-Mures face o serie de precizari privind zvonurile aparute privind persoanele care au cumparat abonamente de parcare la tariful vechi si care au venit sa-si ceara diferenta dintre pretul vechi si cel actual. “Au aparut deja zvonuri in oras, alimentate de anumite publicatii, cum ca, cetatenii care au achizitionat pana acum abonamente sau tichete de parcare sa vina sa-si ceara diferenta de tarife inapoi. Este complet fals si dorim sa informam utilizatorii auto ca cei care au platit pana acum raman pe tarifele pentru care au platit, iar cei care vor achizitiona abonamente sau alte produse oferite de noi, vor fi raportate la noile preturi. Ca si o comparatie, daca anul trecut am scumpit tarifele de parcare, nu i-am chemat pe cei care le-au luat la tarifele vechi sa le cerem diferenta de bani. Am venit cu aceasta precizare pentru a nu pune oamenii pe drumuri, plus ca pot aparea tot felul de discutii. Cine a cumparat pana acum, va ramane la acel tarif, iar cine va lua de acum inainte, va plati la tariful nou”, ne-a declarat Muresan Andrei, director executiv Tracia Trade Targu-Mures.

Care sunt noile tarife?
Tarifele noi aprobate sunt structurate astfel: pentru zona I (centrala): pentru o jumatate de ora 1 leu, pentru o ora 1,5 lei, iar pentru 120 de minute 3 lei. Pentru zona II, tarifele sunt de 1 leu pentru o ora, 1,5 lei pentru 120 de minute, iar pentru o zi 3 lei. De asemenea, in cazul abonamentelor, acestea reprezinta mijloace de plata valabile doar in parcarile stradale cu precizarea ca pentru parcarile amenajate tip incinta, tariful este de 3 lei pe ora.
Astfel, abonamentele universale lunare (valabile in toate parcarile) este de 38 de lei, pentru persoanele fizice si juridice, iar pentru abonamentele universale trimestriale pretul este de 100 lei, tot in cazul persoanelor fizice si juridice. Pentru un semestru, abonamentul are valoare de 180 de lei, iar abonamentul anual este de 300 de lei.
Abonamentul tip locatar ce reprezinta un abonament anual in valoare de 100 de lei este o facilitate acordata riveranilor, persoane fizice care nu poseda loc de parcare in curtea interioara a caselor. La solicitarea acestui tip de abonament, muresenii trebuie sa faca dovada identitatii adresei din actul de identitate cu cea din actul de proprietate al autovehicului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE