Home / Social / IPA Online sprijina fermierii

IPA Online sprijina fermierii

Distribuie

Aplicatia IPA Online a fost accesata de peste 7.000 de fermieri, care au completat electronic declaratia de suprafata, în vederea depunerii cererii de plata pentru masurile de sprijin SAPS 2010, informeaza un comunicat al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), citat de Agerpres. Din 13 ianuarie si pâna în prezent, 7.100 de fermieri si-au completat electronic aceasta declaratie, pentru o suprafata totala de aproape 177.400 de hectare.
Prin intermediul aplicatiei IPA Online, fermierii pot realiza online operatiunile de identificare si digitizare a parcelelor agricole, stabilindu-si astfel declaratia de suprafata. Utilizarea acestei aplicatii nu este obligatorie si nici nu conditioneaza acordarea sprijinului pe suprafata. APIA a dezvoltat aplicatia IPA Online pentru a veni în sprijinul fermierilor, astfel încât sa fie evitate erorile identificate în campaniile SAPS precedente, în ceea ce priveste completarea cererii de plata. Orice fermier poate accesa IPA online, pe baza unui nume de utilizator si a unei parole de acces furnizate de APIA personal fiecarui fermier si sub semnatura acestuia.

 

De asemenea, verificati

Pagube tot mai mari și dese cauzate de urși în județul Mureș

Distribuie S-au înmulțit vertiginos pagubele produse de urși în anumite zone ale județului Mureș, cei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.