Karatistii de la Dragon Do confirma la Cupa „Mickey Mouse” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Karatistii de la Dragon Do confirma la Cupa „Mickey Mouse”

p_9_76.jpgTinerii karateka ai clubului Dragon Do din Targu-Mures au obtinut 16 medalii, dintre care trei de aur la Cupa „Mickey Mouse” disputata in ziua de 30 ianuarie  in localitatea Floresti, de langa Cluj. La competitie au participat 390 sportivi intre 7 si 14 ani de la 17 cluburi, printre care doua din Ungaria.
Cu noua sportivi prezenti start, clubul muresean a ocupat locul V in clasamentul pe medalii. Cele trei locuri I le-au obtinut Fekete Renata, Kata, fete, 13-14 ani, Szakacs Lorand, la Kata, baieti, 11-12 ani, si Darius Sztan, la Kumite, baieti, 8 ani. Szakacs a mai obtinut locul II la Kumite si la Kata sincron, iar Sztan doua locuri II la Kata, Kihon si echipe Kata. Tot o medalie de argint a reusit Andreea Rus la Kata, fete, 9-10 ani. Pe treapta a treia a podimului au urcat Bogdan Pop, la Kata, Kumite si Kihon baieti, 7-8 ani, Andreea Rus, la Kumite, proba la care au reusit aceeasi performanta Doru Zaharia, 13-14 ani, Raluca Blaj, 11-12 ani si Darius Fagaras. Un sportiv care promite este si Andrei Pop, care s- a clasat pe locul IV, desi este incepator.
Aceste performante confirma rezultatele bune obtinute la sfarsitul anului trecut de catre sportivii pregatiti de Mihai Notar, care este si presedintele clubului muresean. „Debutul in noul an il putem considera multumitor in ceea ce privesc rezultatele, chiar daca totdeauna este loc de mai bine. Concursul a avut un nivel destul de ridicat. Desi sunt unii copii care activeaza de foarte putin timp, progresele facute de acestia sunt mai mult decat promitatoare. Ne desfasuram activitatea in cele mai bune conditii datorita sprijinului parintilor, a directorilor LPS, Fazakas Arpad si Elena Dragan, care ne asigura sala pentru pregatiri”, a declarat antrenorul Mihai Notar.
Cei trei medaliati cu aur au inceput sa practice artele martiale datorita dinamismului acestei discipline sau pentru a invata sa se apere. „Practic karatele de cinci ani si am adunat deja 29 medalii. Am inceput deoarece de mica ma uitam la filme si mi- au placut luptele. Pe langa acest lucru, ma ajuta si pentru autoaparare”, a declarat Fekete Renata, eleva in clasa a VII- a la Gimnaziul
„Fac de doi ani karate si am inceput in special pentru aparare, dar acum imi place foarte mult acest sport”, spune  Szakacs Lorand, elev in clasa a VI- a la Scoala generala nr. 16. „Imi place mult sa fac sport si am ales unul ca sa fac forta. Ma invata sa lupt, dar numai la concursuri”, spune micul Darius, elev in clasa a II- a la Scoala Generala 13.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE