Liderii PSD si PRM discuta despre o eventuala alianta Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Liderii PSD si PRM discuta despre o eventuala alianta

p_4_2_e48168.jpgIeri, liderii PSD şi PRM Mureş s-au întâlnit pentru a discuta despre o eventuală coaliţie la nivel local între cele două partide. Iniţiativa a venit din partea liderului PRM Mureş la cererea preşedintelui la nivel naţional, Corneliu Vadim Tudor. Prin această alianţă se urmăreşte un răspuns, o replică la adresa coaliţiei PD-L-UDMR. Deoarece se simte tot mai mult nevoia unei coaliţii puternice în opoziţie, liderii s-au întâlnit în vederea semnării unui protocol de colaborare. Totuşi, Alexandru Frătean, preşedintele PSD Mureş spune că au fost doar nişte discuţii normale fără a se lua în considerare semnarea unui protocol. „Eu consider că aşa cum stăm de vorbă ori telefonic, ori în întâlnirile care au loc din când în când cu toţi liderii politici din Mureş, este normal să facem discuţii şi consultări aşa cum am făcut şi cu celelalte partide.Vorbesc de PNL, de UDMR sau chiar cu PRM-ul. Urmează un an, doi în care puterea îşi va exercita atribuţiile, opoziţia trebuie să facă opoziţie, urmează să ne pregătim pentru alegerile locale şi cred că este bine ca oamenii să mai stea de vorbă şi să schimbe păreri în interesul public. Nu pot discuta despre o posibilă alianţă. PSD-ul este un partid structurat de la nivel naţional până la ultima comună din judeţele ţării. Deciziile vor fi luate de la nivel central, nu cine cum vrea,” a declarat Frătean.
Mărgărit Amza, preşedintele PRM Mureş nu exclude formarea unui parteneriat şi ar fi de acord cu acest lucru.”Aşteptăm să se deruleze evenimentele care vor avea loc în viitorul apropiat, dânşii au conferinţă naţională, noi avem Consiliu Naţional. Urmează să vedem ce evenimente vor avea loc şi după aceea vom continua discuţiile. Suntem două partide serioase şi vrem ca la nivel de judeţ să facem o opoziţie serioasă şi constructivă. Nu s-a discutat nimic concret, doar discuţii de tatonare, a spus Mărgărit Amza.
Aceste alianţe se vor putea discuta abia după ce va trece această perioadă mai agitată în care fiecare partid îşi alege noul preşedinte şi îşi face schimbări.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE