Liliana Moldovan isi lanseaza volumul „Indiscretii in biblioteca” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

Liliana Moldovan isi lanseaza volumul „Indiscretii in biblioteca”

p_8_1_de6c69.jpgBiblioteca Judeteana Mures, gazduieste, vineri, 5 februarie, de la ora 12.00, in Sala de lectura (etajul 3), lansarea volumului de biblioteconomie „Indiscretii in biblioteca” semnat de Liliana Moldovan. Volumul „Indiscreţii în bibliotecă” este o antologie consistentă care cuprinde 400 de pagini şi este structurat pe trei capitole. Prima parte cuprinde aspecte teoretice şi practice ale managementului de bibliotecă intitulata „Biblioteconomica” partea a doua prezinta o introducere în filosofia comunicării şi teoria lecturii cu eseuri despre filosofia şi hermeneutica lecturii, iar ultima parte este dedicata amprentelor jurnalistice, cu articole, eseuri, interviuri şi note de lectură cuprinse intr-o selecţie de articole publicate de autoare în diverse ziare şi reviste culturale.
După cum consideră Monica Avram, directoarea Bibliotecii Judetene Mureş, “laitmotivul acestei cărţi se fundamentează pe experienţa dobândită de autoare în decursul unei activităţi de aproape un deceniu şi jumătate desfăşurată la Biblioteca Judeţeană Mureş. O perioadă decisivă, de maximă dezvoltare şi evoluţie, atât instituţională, cât şi umană. Liliana Moldovan, care s-a format din punct de vedere profesional în această bibliotecă şi-a pus la rândul său amprenta asupra instituţiei căreia, prin fapte şi cuvinte, i-a conferit o nouă şi originală aacarte de vizită.”
Carti pentru biblioteca din Nürnberg
Lansarea va fi urmata de prezentarea situatiei campaniei de strangere de carti pentru Biblioteca „Ion Minulescu” din Nürnberg, Germania, protagonista lansarii de la Biblioteca Judeteana Mures avad o stransa legatura cu spatiul cultural german, Liliana Moldovan, fiind redactor sef al agentiei de presa on-line „Asii Romani", cu sediul la Nurnberg, Germania, precum si membru de onoare a Platformei Culturale „Asii romani” din Nurnberg. La eveniment, vor sustine alocutiuni, Doina Popa, presedinte ANBPR, Nicolae Baciut, directorul editurii Nico, Valentin Marica si Dimitrie Poptamas, rolul moderatorului, revenindu-i Monicai Avram, directoarea Bibliotecii Judetene Mures.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE