Home / Eveniment / Mihail Porutiu nu face rabat la interpelari

Mihail Porutiu nu face rabat la interpelari

p_13_1_68.jpgCotidianul Zi de zi a demarat un serial destinat prezentarii activitatii consilierilor judeteni pe anul 2009, cu scopul de a intermedia astfel legatura dintre acestia si muresenii care prin votul lor i-au propulsat în Consiliul Judetean Mures.
Ales consilier judetean pe lista Partidului Democrat Liberal, Mihail Porutiu face parte din comisia economico-financiara a CJ Mures, fiind o prezenta activa, cu numeroase interpelari în cadrul sedintelor CJ Mures. „În cadrul întregii mele activitati, atât în sedintele de comisie cât si cele de plen, m-am implicat activ în elaborarea si adoptarea bugetului Consiliului Judetean si a bugetelor institutiilor si societatilor comerciale din subordine, precum si urmarirea executiei acestor bugete. Am urmarit ca prioritatile în dezvoltarea infrastructurii judetului Mures sa fie respectate si am urmarit o corecta implementare a strategiei de dezvoltare a judetului. Totodata m-am implicat în buna desfasurare a activitatii Consiliului Judetean în plenul acestuia, dovada fiind cele câteva zeci de luari de cuvânt si interpelari pe care le-am formulat. Am participat la un numar de noua sedinte de plen si la un numar de 14 sedinte ale comisiei de specialitate”, a explicat Mihail Porutiu.
Pentru o interactiune cât mai buna cu cetatenii, acesta si-a deschis un cabinet situat în P-ta Trandafirilor nr. 44 din Târgu-Mures, unde îsi desfasoara zilnic activitatea de consilier judetean si unde ofera audiente celor interesati. „În data de 1 octombrie 2009 am inaugurat în Târgu-Mures, P-ta Trandafirilor nr. 44, un cabinet unde îmi desfasor zilnic activitatea de consilier judetean si unde am un program de audiente, care se desfasoara în zilele de luni, marti, miercuri de la orele 10.00 – 12.00, iar în ziua de marti si de la orele 17.00 – 19.00. Aceasta initiativa este finantata exclusiv din surse private. În intervalul 1 octombrie – 31 decembrie 2009 am acordat un numar de 153 de audiente persoanelor din judetul Mures care au dorit sa mi se adreseze”, a aratat Mihail Porutiu.

Alte activitati bifate de Mihail Porutiu:
– Întâlniri si discutii cu delegatiile din tara si strainatate care au vizitat CJ Mures;
– Participarea la sedinte de Consiliu de Administratie a Regiei Autonome Aeroportul Transilvania;
– Întâlniri si dezbateri publice cu cetatenii din municipiul Târgu-Mures în vederea eficientizarii activitatii de consilier judetean si implicit a activitatii CJ Mures.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO! „Spectacol” fără mască în tren

În cursul dimineții de sâmbătă, 18 iulie 2020, o femeie din Târgu Mureș care se …