Niculae Havrilet interesat sa vina în sprijinul cetatenilor Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Niculae Havrilet interesat sa vina în sprijinul cetatenilor

p_a0fe1a.jpgCotidianul Zi de zi demareaza azi un serial destinat prezentarii activitatii consilierilor judeteni pe anul 2009, cu scopul de a intermedia astfel legatura dintre acestia si muresenii care prin votul lor i-au propulsat în Consiliul Judetean Mures.

Ales consilier judetean pe listele Partidului National Liberal, Niculae Havrilet a fost pezent la toate sedintele de plen din 2009 ale CJ Mures. „Am participat la 12 sedinte de plen, participând la dezbateri si votând toate proiectele de hotarâri care au venit în sprijinul cetatenilor. Am participat la toate sedintele Comisiei de agricultura si mediu, al carei secretar sunt. În cazul sedintelor din comisie am analizat si aprobat 112 proiecte de hotarâri, care au fost incluse pe ordinea de zi a sedintelor de plen”, a precizat Niculae Havrilet.
Potrivit consilierului judetean, doua din cele mai importante initiative avute anul trecut sunt repararea Drumului Judetean Ungheni – Târnaveni si analiza asupra oportunitatii functionarii scolii Populare de Arta din Târgu-Mures. „În sedintele de plen, am ridicat problema repararii Drumului Judetean Ungheni – Târnaveni, care în urma iesirii din iarna 2008 – 2009 a prezentat o stare avansata de degradare. De asemenea, într-o alta dezbatere am cerut o analiza asupra oportunitatii functionarii scolii Populare de Arta în calitate de agent furnizor autorizat de formare profesionala, în sediul din P-ta Trandafirilor nr. 5, apartinând CJ Mures, în conditiile în care în judet functioneaza multi asemenea furnizori care nu se bucura de aceleasi avantaje, chirii, întretinere”, a aratat Niculae Havrilet.

Principalele proiecte de hotarâri avizate si aprobate în plen:
– Aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Serviciului Public Judetean Salvamont Mures si schimbarea denumirii serviciului
– Asigurarea serviciului public judetean de alimentare cu apa si de canalizare
– Constituirea Comisiei judetene de baza melifera si stuparit pastoral
– Aprobarea proiectului „Reabilitarea Muzeului de stiintele Naturii”
– Aprobarea participarii la „Programul de îmbunatatire a calitatii mediului prin împadurirea terenurilor agricole degradate” si întocmirea dosarului de coordonare

„În cursul anului 2009 am acordat audiente în biroul special amenajat în centrul municipiului Târgu-Mures, P-ta Trandafirilor nr. 44. În cadrul audientelor am primit mai multi cetateni proveniti din casele de copii, care nu se pot integra în cadrul societatii în principal din cauza lipsei de educatie post-asistenta. Am reusit ca pentru doi dintre acestia sa se obtina acte de identitate, unul putând fi ajutat sa ajunga în Irlanda unde are un loc de munca stabil, iar pentru altul, dupa obtinerea actelor de identitate sa îl îndrum catre o clinica din municipiu, având în vedere problemele de sanatate, în special de natura depresiva, pe care le are. În urma internarii i-a fost întocmit dosar de pensie de boala.”
Niculae Havrilet, consilier judetean

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE