Site-ul Teatrului 74, intr-un nou format marca REEA Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 56 Vizualizări

Site-ul Teatrului 74, intr-un nou format marca REEA

Incepand din aceasta saptamana, Teatrul 74 vine cu o nouate pentru publicul iubitor de teatru din Targu Mures. Daca in anul 2009, Teatrul 74 a venit cu o noua conceptie de promovare a proiectelor sale, acum a venit si randul site-ului sa sufere o modificare. Respectandu-si sloganul, prin care anul  2010 e un an bun pentru teatru, nu doar pentru că e o cifră frumoasă, rotundă, nu pentru că Teatru 74 face 7 ani de existenţă, ci pentru că vine după 2009, care a fost un an bun şi vine înainte de 2011, care va fi şi mai bun. Teatru 74, vine cu o deschidere catre iubitorii de teatru, printr-un format nou al site-ului, mult mai atractiv, mai vizibil si mai usor de vizualizat. “Noul format al site-ului aduce ce nu mai avea vechiul format,  o aliniere la lumea web actuala. E un format mult mai simplu, mult mai ordonat, si ca structura si ca design, mult mai usor de navigat. O alta noutate o reprezinta blogul de opinie pe care vrem sa-l tinem ca sa putem avea un dialog permanent cu publicul nostru. De asemenea sectiunea de stiri, unde punem cap la cap tot ce misca in presa despre Teatru 74 si tot ce miscam noi in perimetrul cultural”, a precizat echipa Teatrului 74.
REEA, realizatorul site-ului
Si ca noul site sa aiba o si mai mare personalitate, culorile predominante ale noului format sunt rosu si negru, reprezentative pentru Teatru 74, care dau o pata de culoare ofertei culturale, pe care o puteti gasi accesand www.teatru74.ro. Trebuie mentionat si cei care au dat viata noului format, compania REEA, care a facut si vechiul site, ideea noului format, fiind agreata de ambele parti.  Cei de la REEA au prelucrat dorintele celor de la Teatru 74, in imaginea si functionalitatea noua a site-ului, lucru de care, cei de la Teatru 74 se declara foarte multumiti.
Programul teatrului, proiectele, galerie foto, date de contact, toate pot fi gasite accesand site-ul Teatrului 74, dar si optiunea pentru rezervarile on line, completate de imaginea celor doua reflectoare de pe pagina de start, care lumineaza linkul dorit de cei care intra pe site.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE