Home / Politic / Teren concesionat de Primăria Reghin

Teren concesionat de Primăria Reghin

p_5_2_31a6af.jpgConsiliul Local al municipiului Reghin a aprobat un proiect de hotărâre privind concesionarea directă a unui teren în suprafaţă de 750 mp, proprietatea Statului Român evidenţiat în CF. nr. 3845/ Reghin, nr. cad. 1843/2/2 , situat în str. Gării nr. 64, în favoarea SC. TRAM SRL, pentru extinderea peronului Autogării.
Deasemenea, s-a aprobat redevenţa anuală în sumă de 2400 lei având la bază raportul de evaluare. Cu punerea în aplicare şi ducerea la îndeplinire a prevederilor acestei hotărâri se încredinţează primarul municipiului Nagy András şi Biroul Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din cadrul Primăriei Reghin.
Această decizie a fost luată de către consilieri ţinând cont de prevederile art.15 lit. (e) şi art. 17 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, cu modificările şi completările ulterioare, dar şi de art. 123 alin.1, art. 36 (2) lit. “c” şi (5) lit. a, combinat cu art. 45 alin. (3) din Legea nr. 215/2001 – privind administraţia publică locală – republicată. “ Este normal ca autogara să se modernizeze. Când vorbim de modernizare, vorbim de clădirea autogării şi vorbim şi de peronul din faţă. Acest teren va fi utilizat de către concesionari pentru extinderea peronului. A fost nevoie de concesionare pentru a se putea face lucrările de modernizare.” a declarat Nagy Andras, primarul Reghinului.
Această hotărâre se va comunica Instituţiei Prefectului Judeţului Mureş, Primarului Municipiului Reghin, Biroului Urbanism şi Amenajarea Teritoriului, celor interesaţi, afişare pe site-ul primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dumitru Moldovan: ”Nu vreau să fac politică, vreau să fac administrație în Sântana de Mureș”

Actualul primar al comunei Sântana de Mureș, Dumitru Moldovan, va candida independent la alegerile locale …