Obiectivul lui Sabău: încă 20 de puncte pentru FCM FC Municipal
  • admin
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

Obiectivul lui Sabău: încă 20 de puncte pentru FCM

4_2_10.jpg
Fotbaliştii de la FC Municipal Târgu-Mureş intră în cantonament, începând de azi, la complexul Apollo din Sângeorgiu de Mureş, unde vor rămâne până în 22 ianuarie. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău s-au reunit la primul antrenament din 2011 joi, 6 ianuarie, pe stadionul TranSil, efectuând totodată şi vizita medicală. „Pentru noi urmează o perioadă deosebit de importantă. O pregătire de iarnă bună ne va garanta un retur bun. Obiectivul nostru este să obţinem încă 20 de puncte care, cred că ne-ar garanta rămânerea în prima divizie. Va fi foarte greu, echipele din spatele nostru s-au întărit, vor fi meciuri dificile. Cu toate acestea am încredere în jucătorii mei”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Bruno Fernandes revine însurat la lot

La reunirea lotului au fost prezenţi următorii jucători: Dănălache, Şteţca şi Balauru (sosit de la FC Snagov) – portari şi Vagner, Cordoş, D. Matei, Szilagyi, C. Munteanu, Fl. Dan, Fl. Stângă, Vârtic, Stere, Vasilache, Petcuţ (venit de la Silvania Şimleul Silvaniei), Astafei, Târnăvean, Ilea, Şaim şi Onicaş – jucători de câmp. Vineri, 7 ianuarie, au revenit la Târgu-Mureş Topic, Sosa şi Ruiz, iar azi sunt aşteptaţi să intre în programul de pregătire şi Issa Ba, Didi şi Bruno Fernandes, care sâmbătă, 8 decembrie, a avut nunta la Bucureşti.

Turneu de pregătire în Turcia

În 25 ianuarie, „municipalii” vor pleca în Antalya pentru a doua perioadă de pregătire, unde vor disputa mai multe jocuri amicale, reîntoarcerea din Turcia fiind programată pentru data de 14 februarie. De asemenea, înainte de plecarea în Antalya, conducerea clubului FC Municipal Târgu-Mureş doreşte perfectarea a încă unui joc amical, în compania prim-divizionarei maghiare Ferencvaros Budapesta care, în perioada 17-22 ianuarie, se va afla în cantonament în staţiunea Sovata.
După 18 etape, FC Municipal Târgu-Mureş se află pe locul 13 în clasament, cu o zestre de 20 de puncte, cu două mai multe decât Victoria Brăneşti, ocupanta locului 15, primul care duce spre liga secundă. În etapa a XIX-a „municipalii” vor evolua acasă, în data de 18 februarie, de la ora 13.00, cu FC Vaslui, formaţie aflată pe poziţia a treia a clasamentului.

Programul jocurilor din turneul din Antalya:
27 ianuarie: Wuppertaler (Regionaliga West – Germania)
30 ianuarie: Osijek (Liga 1 – Croaţia)
2 februarie – adversar nestabilit
5 februarie – Senica (Liga 1 – Slovacia)
9 februarie – adversar nestabilit
13 februarie – Slovacko (Liga 1 – Cehia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE