Preţuri reduse la Sovata pentru programele de turism balnear Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 247 Vizualizări

Preţuri reduse la Sovata pentru programele de turism balnear

5_2_07.jpg
Peste câteva zile, mai exact din data de 20 ianuarie, se lansează oferta turistică adresată persoanelor care doresc să urmeze un tratament în staţiunile balneare din ţară. Rezervările la agenţiile de turism au început deja. Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear au lansat din nou programele „O săptămână de refacere în staţiunile balneare” şi „Decada balneară”, valabile în perioada 20 ianuarie-15 mai.
Pachetele sunt atractive, cu preţuri avantajoase şi se adresează tuturor categoriilor sociale. În plus, având în vedere că biletele de tratament furnizate prin intermediul Casei Judeţene de Pensii Mureş nu există încă, cei mai interesaţi sunt pensionarii.
Programele sunt destinate menţinerii şi refacerii stării de sănătate, într-un cadru natural adecvat, cu factori naturali de cură, cu programe pentru destindere şi/sau cunoaştere.

Pachete turistice la preţuri avantajoase

Pachetul de servicii pentru programul „O săptămână de refacere în staţiunile balneare” cuprinde şase nopţi de cazare, cu micul dejun inclus şi două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală la sosirea în staţiune, pe baza recomandării medicale. Preţurile sunt diferenţiate în funcţie de numărul de stele al hotelului, astfel pachetul pentru persoană în cameră dublă, la un hotel de două stele costă 270 lei, iar pentru cel de trei stele 330 lei. În ceea ce priveşte pachetul pentru „Decada balneară” ce oferă posibilitatea efectuării de mini vacanţe de sănătate în staţiunile balneare, serviciie sunt oferite pentru zece zile, nouă nopţi de cazare, cu pensiune completă pe durata sejurului, tratament de minim şapte zile cu două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală la sosirea în staţiune. Pentru a beneficia de serviciile de tratament este necesară o recomandare de la medicul de familie şi dovada plăţii asigurărilor de sănătate sau cuponul de pensie. Tariful pentru o persoană, în cameră dublă este de 650 lei la un hotel de două stele şi 750 lei într-o unitate de trei stele.

Sovata, pe lista staţiunilor participante

Din judeţul Mureş, la cele două programe participă hotelul Brădet din staţiunea Sovata. „Deocamdată la programe participă hotelul Brădet. La săptămâna de refacere este 270 lei tariful pentru şase nopţi cazare cu mic dejun şi două proceduri de tratament, iar la decada balneară hotelul Brădet participă cu 650 lei pe persoană. Aici sunt nouă nopţi de cazare cu tratament- două proceduri pe zi, iar consultaţia medicală este la ambele programe. Deocamdată pachetele sunt valabile până la 1 mai şi deja se pot cumpăra”, a declarat Szoboszlai Erik, director de vânzări al Danubius Hotels Group.

Ofertele sunt disponibile la agenţiile de turism

Pe lângă Sovata, la cele două programe mai participă staţiunile Băile Olăneşti, Băile Herculane, Băile Tuşnad, Pucioasa, Moneasa, Călimăneşti Căciulata, Slănic Prahova şi Buziaş. Potrivit reprezentantului Agenţiei Maori din Târgu-Mureş, cele mai solicitate hoteluri sunt cele de două stele, în special de pensionari. „Hotelurile de două stele sunt cele mai căutate. Toţi cei ce se duc la tratament sunt oameni mai în vârstă, care nu au neapărat foarte mulţi bani şi atunci acestea sunt cele mai solicitate”, a precizat Torok Csaba, administratorul Agenţiei Maori.
Pentru cei ce doresc mai multe zile de tratament, agenţiile de turism oferă pachet dublu la programul „O săptămână de refacere în staţiunile balneare”. „O săptămână de refacere înseamnă zile mai puţine şi o decadă balneară înseamnă mai multe nopţi. Oamenii vor să stea mai mult, cei care vor tratament se duc pe decada balneară şi cine doreşte o perioadă mai mare poate lua pachet dublu. Noi de exemplu mai cuplăm şi o săptămână de refacere şi aşa sunt zece zile. Pachetele nu diferă foarte mult, scopul este acelaşi, doar diferă preţul”, a precizat Ioan Ceauşean, administrator Agenţia Adonis Travel din Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE