FCM – Ferencvaros se joacă la Reghin Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 27 Vizualizări

FCM – Ferencvaros se joacă la Reghin

1-burta_15.jpgFC Municipal Târgu-Mureş va disputa vineri, 21 ianuarie, de la ora 12.00, primul joc amical al perioadei de pregătire. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău îşi vor măsura forţele cu Ferencvaros Budapesta, cea mai titrată formaţie din prima ligă a Ungariei, ocupanta locului cinci, amicalul urmând să fie găzduit de stadionul “Avântul” din Reghin. “Pentru a proteja gazonul de pe terenul propriu, dar şi pentru a oferi condiţii cât mai bune de disputare, partida va avea loc la Reghin, pe terenul Avântul”, a declarat Vlad Podar, purtătorul de cuvânt al clubului FC Municipal Târgu-Mureş.
Ferencvaros Budapesta este un club înfiinţat în 1899, echipa de fotbal câştigând de 28 de ori campionatul Ungariei şi de 20 de ori Cupa. Pe plan internaţional a câştigat Cupa Europei Centrale în 1928 şi 1937 şi Cupa Oraşelor Târguri, în 1965. De cealaltă parte, FC Municipal se află în premieră în Liga I de fotbal a României, unde se află pe poziţia a 13-a, cu 20 de puncte, cu două mai multe decât ocupanta locului 15, primul care duce către liga secundă
În 25 ianuarie, “municipalii” se vor deplasa într-un cantonament în Antalya, unde vor pregăti primul meci oficial din 2011, care va avea loc pe teren propriu 18 februarie, în compania celor de la FC Vaslui.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE