Ziua de naştere, o zi obişnuită pentru dr. Radu Crişan Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 887 Vizualizări

Ziua de naştere, o zi obişnuită pentru dr. Radu Crişan

12-1_07.jpg
Mohorâta şi ceţoasa zi de ianuarie a însemnat pentru unii dintre sărbătoriţii noştri o zi obişnuită de lucru. Primarul Moldovan Maria din comuna Beica de Jos nu a putut fi contactată telefonic, la nici un număr ştiut. De aceea îi transmitem pe această cale urările noastre de „la mulţi ani şi numai bine” la împlinirea celor 43 de ani.
Dr. Radu Crişan a împlinit ieri 43 de ani. Întrebat fiind cum va sărbători, acesta a răspuns: „Fiind o zi obişnuită de lucru, sărbătoresc prin muncă. Dar am invitat nişte prieteni buni diseară, acasă la mine”. Aşa, ca să nu treacă neobservată ziua celui care a primit zeci de felicitări pe pagina lui de facebook. Alăturându-ne celor care nu contenesc să-i transmită felicitări şi urări de bine, îi spunem şi noi La mulţi ani!
La Direcţia Sanitară-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor din Târgu-Mureş dr. Ioan Rusu sărbătoreşte tot prin muncă, o cifră rotundă, este vorba de câteva decenii frumoase, prilej de a-i ura toate cele bune şi la mulţi ani!
Azi, 20 ianuarie consilierul local de Ungheni, Ilie Ionescu împlineşte 56 de ani, după serviciu se va întâlni cu prietenii la o bere, undeva în Târnăveni! Dacă vreţi să vă cheme, sunaţi-l şi vă va spune unde!
Directorul firmei de asigurări Interamerican în Harghita, Mureş şi Covasna., Ulkei Istvan, plăcut surprins că şi de astă dată i-am amintit că a mai îmbătrinit cu un an, a declarat că au încheiat un an foarte bun şi au rezultate excelente în domeniul asigurărilor de sănătate pentru spitalele particulare, dintre cele 30 de firme din ţară, ei au ieşit pe locul întâi. „Acesta a fost cadoul cel mai frumos pentru mine”, a spus el la împlinirea celor 40 de ani de viaţă.
Tuturor celor care îşi serbează un eveniment important din viaţa lor, le transmitem toate cele bune şi la mulţi ani!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE