Horoscop, miercuri, 9 februarie 2011 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 43 Vizualizări

Horoscop, miercuri, 9 februarie 2011

Berbec
În dragoste, mai posesivi ca de obicei, schimbaţi tactica dacă vreţi să vă păstraţi aproape partenerul de viaţă. Situaţia financiară este satisfăcătoare, mai ales că vă intră nişte bani în cont, poate ca urmare a unei prime sau măriri de salariu.

Taur
Deşi nu mai sunteţi dispus să vă implicaţi sentimental şi nici măcar să vă amuzaţi cu o simplă aventură, puteţi cunoaşte astăzi pe cineva care să vă schimbe părerea. Vă simţiţi mai relaxat şi mai dornic să vă deschideţi către posibilităţile oferite.

Gemeni
Mai indulgent ca de obicei, vă stăpâniţi tendinţa de a critica şi totuşi relaţiile cu prietenii sunt lipsite de armonie. Fiecare spune ce gândeşte şi nu ţine cont de celălalt. Dacă rămâneţi ferm pe poziţii, şansa unei comunicări se reduce considerabil.

Rac
Cu toate că faceţi eforturi să le explicaţi, aceştia nu par dispuşi să vă asculte sau să vă înţeleagă. Racii au tendinţa să se închidă în ei, stând departe de prieteni şi cunoştinţe. Au impresia că toată lumea îi dezamăgeşte într-un fel sau altul.

Leu
O persoană de sex opus îşi manifestă sentimentele pentru dumneavoastră, lucru care vă oferă satisfacţii. O nouă idilă se anunţă la orizont. Pentru cei aflaţi în cuplu, este un moment bun să-şi facă ordine în viaţa sentimentală.

Fecioară
Ziua vă aduce întâlniri interesante şi complet neaşteptate. Pe de altă parte, relaţiile cu prietenii sunt destul de tensionate. Cei care amestecă banii în chestiunile sentimentale au parte de neplăceri.

Balanţă
Balanţele nu au o condiţie fizică excelentă, unele pot să facă febră sau să se confrunte cu inflamaţii. Staţi departe de locurile poluate şi protejaţi-vă de frig. Astăzi aveţi parte de satisfacţii pe toate planurile.

Scorpion
Încercaţi să vă exteriorizaţi sentimentele şi să-i arătaţi persoanei iubite cât de importantă este pentru dumneavoastră. Unii nativi au de lucru acasă, cu tot felul de proiecte legate de amenajare, şi se bucură de sprijinul familiei în acest sens.

Săgetător
O nouă idilă se anunţă la orizont, cu tot felul de aventuri romantice. Angajamentele pe care vi le-aţi luat în faţa cuiva trebuie onorate. Vi se oferă unele avantaje, în viaţa socială, pe care le puteţi pierde dacă nu vă păstraţi luciditatea.

Capricorn
Reuşiţi să readuceţi armonia în viaţa de familie, folosindu-vă de tact. Întâlniţi astăzi o persoană pe care o admiraţi pentru cultura sa generală vastă şi cu care aveţi parte de discuţii deosebit de interesante.

Vărsător
Astăzi este un moment bun pentru a vă face ordine în contul bancar şi a lua câteva decizii. Unii Vărsători se hotărăsc să facă o achiziţie importantă, cum ar fi o maşină sau chiar o locuinţă.

Peşti
Dacă aveţi nevoie de bani, prietenii sunt cei care vă sar în ajutor. Peştii sunt preocupaţi de viaţa de cuplu, pe care o resimt cumva banalizată. Îi puteţi reda prospeţimea cu puţin efort. Eforturile vor avea rezultatele dorite.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE