Home / Social / Petruţ Mihai a vizitat Palatul Parlamentului la 82 de ani

Petruţ Mihai a vizitat Palatul Parlamentului la 82 de ani

Distribuie

16_38.jpg
Nu mai e un secret că în fiecare zi de luni deputatul reghinean, Vasile Gliga, invită pe cheltuiala lui câte un grup de localnici din comunele Colegiului uninominal nr. 8, ca să viziteze Palatul Parlamentului.
Până în prezent în jur de o sută de persoane au vizitat deja locul unde parlamentarii României îşi desfaşoară activitatea, pe cheltuiala deputatului PSD. Printre aceştia se numără mai mulţi primari, colegi de partid, reporteri, lutieri dar şi agricultori sau pensionari din comunele, Ibăneşti, Hodac şi Ideci.
Ultima delegaţie pe care a invitat-o în Palatul Parlamentului Vasile Gliga după vacanţa parlamentară, în 1 februarie a fost cea a unui grup de 12 localnici din Ideciu de Jos şi Ideciu de Sus format din: Vasile Mera, Mihai Petruţ, Lucica Tişe, Toma Klain, Mihai Moldovan, Maria Pop, Rodica Csibi, Laurean Lucian Feier, Viorel Bocşa, Marinel Benţa şi Cătălin Tanko. Delegaţia a făcut un tur al Palatului Parlamentului cu ajutorul unui ghid, apoi au avut o întâlnire cu deputatul Vasile Gliga în biroul lui de la etajul 7 iar la finalul vizitei au luat masa de prânz alături de deputatul Vasile Gliga în cantina Palatului Parlamentului. “Momentan sunt pensionară pe caz de boală şi această vizită mi-a creat emoţii puternice. E pentru prima oară când vizitez Palatul Parlamentului şi nu pot decât să spun mulţumesc, Vasile Gliga. Toată delegaţia a fost impresionată de această excursie de la cel mai simplu ţăran şi până la absolventul de facultate, am făcut foarte multe fotografii pentru a rămâne şi cu amintiri pe hârtie fotografică pentru a putea să le arăt şi copiilor mei ceea ce am văzut noi la Bucureşti. I-am spus domnului Gliga că vrem să îl vedem candidat la preşedenţie şi dacă va fi ales preşedinte apoi o să venim să vizităm Palatul Parlamentului cu autocarul toată comuna,” a spus
Silviu Rodica dăscăliţa pensionară.
“Ca orice cetăţean care a trăit în comunism am fost curios să văd pe viu cum arată Casa Poporului. Nu am mai fost în Bucureşti de când eram în armată, eu locuiesc în cătunul Bulei unde nu este electrificare şi am curent cu ajutorul unui generator. Dar chiar dacă am 82 de ani, la Bucureşti am urcat scările ca un fecior lângă domnişoara ghid şi mi-a plăcut că domnul deputat a luat masa cu noi în restaurantul parlamentului şi a povestit cu fiecare în parte ceea ce nu am mai auzit să facă vreodată un alt parlamentar al României,”a povestit Petruţ Mihai pensionar.

“Idicenii au fost foarte impresionaţi de vizita în Palatul Parlamentului. Această impresionantă construcţie a României, intrată de trei ori in cartea recordurilor, fiind cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil, cea mai scumpă clădire administrativă şi cea mai grea clădire de pe glob. Bineînţeles că localnicii noştri au fost foarte curioşi să vadă pe viu cum arată şi o zi de muncă în parlament a unui deputat şi uite că un domn ca Vasile Gliga le-a oferit această şansă”, a declarat mulţumit, primarul comunei Ideciu de Jos, Cornea Emanoil.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.