BC Mureş, gata de start Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 88 Vizualizări

BC Mureş, gata de start

2_d46222.jpgÎnaintea startului în returul campionatului regulat, divizionara A de baschet masculin, BC Mureş Târgu-Mureş a susţinut un amical, câştigat la Sibiu, scor 76-70, rezultat care vine să confirme finalul de tur reuşit de gruparea mureşeană. „Tigrii” au reuşit să obţină două victorii deosebit de importante în economia campionatului, ambele premiere, ambele în deplasare, la Ploieşti şi Timişoara.
Adrian Tudor, accidentat
Înaintea primei etape a returului, în compania celor de la Politehnica Iaşi, echipa are un moral ridicat, în ciuda unor indisponibilităţi survenite în cadrul lotului, prin accidentarea fundaşului Adrian Tudor. Acesta este suspect de a avea hernie de disc, diagnosticul nefiind încă unul definitiv. În cazul unei intervenţii chirurgicale, coordonatorul de joc ar putea lipsi până la două luni şi jumătate. „Încă nu cunosc situaţia exactă, aştept decizia, dacă va trebui să mă operez sau nu. Îmi pare rău dacă voi nu voi putea ajuta echipa, sper să revin cât mai curând, să-şi continue seria rezultatelor bune şi suporterii să le fie în continuare alături”, este mesajul lui Adrian Tudor.
Antrenorul Srecko Sekulovic este însă încrezător în potenţialul echipei şi speră ca JuJuan Cooley să facă faţă presiunii, în situaţia în care acesta nu are un înlocuitor. „Mă bucură în primul rând că am reuşit să câştigăm câteva meciuri foarte importante la finalul turului. Accidentarea lui Tudor şi problemele lui Radu Paliciuc să fie suplinite de ceilalţi jucători. Partida câştigată în amicalul de la Sibiu a dovedit acest lucru. În privinţa lui Pekovic, sunt convins că acesta îşi va dovedi valoarea şi se va integra repede în angrenajul echipei”, a declarat la conferinţa de presă tehnicianul BC Mureş.
Pekovic, prezentat oficial
Chiar dacă încă nu a convins, noul jucător, conaţionalul său, Miladin Pekovic este considerat una dintre achiziţiile reuşite ale grupării mureşene. „Este prima mea experienţă în România, vin din campionatul german şi sunt aici pentru că echipa pe care am ales-o este una valoroasă, cu un antrenor foarte bun. Sunt încrezător, chiar dacă în primul meu joc nu am reuşit o evoluţie prea bună. Am constatat însă că totul este foarte bine pus la punct, oraşul este unul plăcut, atmosfera în cadrul echipei foarte bună”, au fost cuvintele lui Pekovic.
Virgil Stănescu, optimist
Căpitanul echipei, Virgil Stănescu este la rândul său optimist, în ciuda problemelor medicale din cadrul lotului. „Mă bucură ritmul în care am intrat şi sperăm să-l putem menţine. Cu victoriile din deplasare de la Ploieşti, prima în faţa Asesoft, cea de la Timişoara şi Sibiu, am depăşit complexele cu echipele din frunte, acestea au intrat în istoria clubului şi ne-au adus pe calea pe care ne-o dorim cu toţii. Se pare că venirea noului antrenor au adus schimbări majore în joc. Urmează meciuri foarte importante pentru noi, dar pornim cu un moral ridicat. Meciul cu Iaşiul n-ar trebui să ne pună probleme şi poate constitui un antrenament util pentru noi, în vederea următoarelor partide”, a adăugat căpitanul mureşenilor.
Acesta consideră că principalele adversare pentru returul campionatului sunt echipele din Timişoara, în faţa cărora s-au răzbunat după eliminarea din Cupa României, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Oradea, Mediaş şi, nu în ultimul rând, CSM Bucureşti, adversara din etapa viitoare, ajunsă la un singur punct de podium, care este încheiat de BC Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE