Cine trebuia să demisioneze?! Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Cine trebuia să demisioneze?!

alex_poza_noua_af201b.jpgDeputatul liberal Ciprian Dobre a postat ieri, pe pagina personală de Facebook, întrebarea „Cine trebuia să demisioneze?” Aceasta se referă la demisia constructorului SMURD din România din funcţia deţinută în cadrul Ministerului Sănătăţii ca urmare a modificărilor din Legea sănătăţii şi în urma schimbului dur de replici cu preşedintele ţării, care i-a cerut, la televizor, fie să tacă fie să plece din sistem.
Personal, privatizarea serviciilor medicale de urgenţă, parte integrantă din sistemul de apărare a ţării, mi se pare o aberaţie. Pentru că, folosind aceeaşi logică, azi-mâine cineva poate veni cu o propunere de genul haideţi să privatizăm Armata sau – de ce nu? – Poliţia. Astfel, ar argumenta respectivii „reformişti”, s-ar crea o concurenţă benefică, iar serviciile oferite de cele două instituţii ar fi mai de calitate. Asemenea tendinţe care vizează privatizarea unor segmente integrate ale sistemului de apărare al ţării mi se par absurde, cum la fel de absurzi mi se par şi „reformiştii” care spun: „lasă să aibă şi Arafat concurenţă pentru că prea deţinea monopolul.”
Deocamdată, unul din cele mai „beton” argumente ale „comuniştilor” care se opun noii Legi a sănătăţii este că, de exemplu, în Anglia, ţară care n-are nimic în comun cu… comunismul, sistemul de urgenţă e exclusiv de stat, iar Elisabeta a II-a nu intră în polemici la emisiuni TV cu specialiştii din medicină, oricât ar fi ea de regină.
În concluzie, aseară, la închiderea ediţiei, internauţii au răspuns astfel la întrebarea „Cine trebuia să demisioneze?”: Traian Băsescu 388 voturi, Raed Arafat 14 voturi…

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE