Un pas mare spre „optimi” pentru CSU Medicina Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Un pas mare spre „optimi” pentru CSU Medicina

2-2_e4d779.jpgFormaţia feminină de volei CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş a câştigat în deplasare, la Belgrad, scor 3-1, prima partidă din cadrul şaisprezecimilor Challenge Cup, în compania formaţiei locale Radnicki. Această victorie rezolvă în mare parte calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Partida a fost controlată autoritar de către mureşence, cu excepţia setului secund, care a fost singurul echilibrat. Scorul pe seturi a fost: 15-25, 25-22, 16-25, 20-25, partida durând 100 minute.
În primul set, încheiat în 24 de minute a fost o singură dată egalitate, la 1, după care echipa lui Luka Valerjan s-a desprins treptat, gazdele reuşind o singură dată să se apropie la două puncte, 6-8 înaintea primului time-out tehnic. Setul secund a debutat mai echilibrat, la conducere fiind tot „medicinistele”, fără a reuşi însă desprinderea. Mai mult, sârboaicele au trecut la conducere la 11-10, şi cu o excepţie, la 15-16 au condus până la final, chiar la cinci puncte diferenţă, câştigând setul la 22. Puse în gardă, oaspetele au pus stăpânire pe joc şi şi-au adjudecat setul trei la 16, în doar 23 de minute, fără ca să fie egalate pe parcursul acestuia. Gazdele au început să relanseze partida în setul patru, în care au condus la început, cu 3-1 şi 4-2. Plusul de valoare şi concentrarea au făcut însă ca partida să se încheie în acest set şi calificarea în faza următoare să pară mai mult decât la îndemâna mureşencelor. Lotul deplasat în Serbia a fost compus din următoarele: Katarina Jovanovic, Roxana Ivanof, Roxana Iancu, Alexandra Pintea, Radostina Chiţigoi, Gabriela Tvetanova, Roxana Nechiti (libero), Bianca Cazacu, Monica Foca, Florentina Ivanciu şi Lorena Ciocian, ultima menajată în urma entorsei suferite în jocul de la Constanţa.
Returul se va disputa miercurea viitoare, 18 ianuarie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureş. În optimi, adversara CSU Medicina va fi învingătoarea din dubla dintre Calcit Kamnik (Slovenia) şi Iller Bankasi Ankara (Turcia).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE