Cum aţi petrecut în  vacanţa de iarnă? Cum vi se pare prima zi de şcoală? Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

Cum aţi petrecut în vacanţa de iarnă? Cum vi se pare prima zi de şcoală?

10-2_43.jpgPotrivit noii legi a Educaţiei, în anul şcolar 2011-2012, pentru prima oară, elevii s-au bucurat de cea mai lungă vacanţă de iarnă din istoria educaţiei preuniversitare. Ultima zi de predare a fost în 22 decembrie 2011, după care a urmat o vacanţă de trei săptămâni. Ieri, 16 ianuarie 2012, în prima zi de şcoală, i-am întrebat pe câţiva dintre ei cum a fost în vacanţă şi cum se acomodează cu orele la început de semestru al doilea. Iată ce mi-au răspuns:
A fost frumos în vacanţa de iarnă, deşi am petrecut-o acasă. Prima zi de şcoală e bună, deocamdată, mă bucur să-mi revăd colegii şi profesorii. Mi-au lipsit în vacanţă! După pauză am ora de muzică!
  Bendea Cristian
Mi-a plăcut în vacanţă. A fost frumos. Am fost la schi în Topliţa, iar azi mă bucur tare mult să mă revăd cu toţi colegii, cu profesorii, cu doamna dirigintă…Îmi place la ora desen.
   Fărcaş Cosmin Mihai

În vacanţă am fost la Bilbor , în judeţul Harghita. A fost o vacanţă mai lungă şi frumoasă. Mi-a fost dor de colegi şi de profesori, iar prima zi de şcoală mi se pare chiar frumoasă! Doamna Muth mi-e dirigintă.
  Grecu Alexandru
Am fost la bunici, într-un sat lângă Reghin, în decembrie. A fost frumos în vacanţă, chiar dacă nu a nins. Acum îmi pare bine totuşi că mi-am revăzut colegii şi atât!
  Pop Theodora
M-am bucurat că a fost o vacanţă mai lungă, am fost la schi în Austria, în Tirol, iar colega mea în Moldova, ne place prima zi de şcoală, pentru că ne-au lipsit amuzamentele. Singură nu fac poză!
  Neag Diana  şi Hărţăgan Dalia

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE