Încă un miting la Târgu-Mureş. Pregătiri pentru 21 ianuarie! Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Încă un miting la Târgu-Mureş. Pregătiri pentru 21 ianuarie!

1_42.jpg,2_619d3d.jpg,3_82.jpg,4_3dcefa.jpgPeste 600 de persoane au participat în această aseară la un nou miting de solidaritate cu dr. Raed Arafat şi de protest la adresa preşedintelui Traian Băsescu, a Guvernului condus de Emil Boc şi-n a primarului Dorin Florea.
Protestatarii s-au întâlnit în centrul municipiului Târgu-Mureş unde au scandat lozinci împotriva acualei Puteri, după care s-au deplasat, disciplinaţi, pe trotuare, pe un itinerar cuprins între Piaţa Trandafirilor şi Piaţa Victoriei, în faţa Prefecturii Mureş.
La manifestare a participat şi Ioan Săcărea – liderul Sindicatului ”Spiru Haret” Mureş, Cornel Crucean – preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ şi membri ai Asociaţiei de Revoluţionari 21 decembrie 1989. “Alături de mine sunt colegii dascăli, trei ani am stat la uşă şi alţii la masă şi nu am reuşit să încropim un dialog, un dialog social, şi acum s-a umplut paharul. A fost o scânteie – fericită spun eu – cu dr. Raed Arafat şi de aici nu ştiu unde mergem. Dar cred că lista de revendicări se va face cu alţii, nu cu cei care sunt acum aici. (…) De la dialog porneşte totul, din moment ce nu a fost dialog, nu ai cui să spui”, a declarat, pentru Agerpres, Ioan Săcărea, care a precizat că un protest legal va fi organizat la Târgu-Mureş pe 21 ianuarie.
Vezi galeria foto https://www.zi-de-zi.ro/romana/galerie-foto/targumuresenii-continua-sa-se-manifeste-in-oras-16-ianuarie-2012-foto-bristena.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE