Lăcătuş şi generozitatea din bani publici Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 55 Vizualizări

Lăcătuş şi generozitatea din bani publici

alex_poza_noua_2aa250.jpgMutare interesantă făcută de conducerea clubului FCM Târgu-Mureş, care l-a adus pe banca tehnică a echipei pe nimeni altul decât Marius Lăcătuş. Poreclit „Săgeata carpatină” şi ulterior „Fiara”, fostul component al „generaţiei de aur” a fotbalului românesc are trasată misiunea de a salva echipa de la retrogradarea în liga secundă. Cine nu-şi aminteşte reuşitele lui Lăcă din finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 sau din partida cu URSS de la Campionatul Mondial din 1990? Plus multe alte faze de neuitat care au construit o carieră impresionată, cu un palmares la fel, Marius fiind unul din cei mai titraţi fotbalişti român în privinţa trofeelor cucerite.
Din nefericire însă, există o regulă în fotbal şi anume că nimeni nu poate garanta că un jucător de excepţie va ajunge şi un antrenor de excepţie, cea mai elocventă dovadă în acest sens fiind Gheorghe Hagi. La fel ca şi colegul său de generaţie, Lăcătuş reprezintă un brand construit de-a lungul carierei de jucător şi probabil că acest lucru a contat decisiv în stabilirea salariului anual, al treilea ca mărime din Liga I, de 240.000 de euro/sezon. Bani pe care fotbalistul Lăcătuş i-ar fi meritat 100%, însă pe care nu cred că antrenorul Lăcătuş îi merită. Am căutat în CV-ul „Fiarei” şi am constatat că nu a cucerit niciun trofeu ca tehnician. Şi totuşi, e plătit ca şi cum ar fi câştigat…
Amintind şi afirmaţiile unor politicieni care spun că suntem prea săraci ca oraş să ne permitem o asemenea cheltuială din bugetul local, pe care şi-o permit doar două cluburi private, Rapid şi CFR Cluj, sper, totuşi, că Lăcătuş va reuşi să facă ce şi-a propus. În caz contrar, cei care l-au adus pe bani publici ar trebui să dea înapoi, din propriul buzunar, căruţa de euroi!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE