Ionela Nedelea: “Articolul din Click, o minciună sfruntată!” Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 287 Vizualizări

Ionela Nedelea: “Articolul din Click, o minciună sfruntată!”

2_1_50.jpgActriţa Ionela Nedelea a dezminţit ieri, pe pagina personală de Facebook, informaţiile prezentate într-un articol apărut în cotidianul Click, potrivit cărora artista ar fi fost concediată de conducerea Teatrului Naţional din Târgu-Mureş ca urmare a unor scene catalogate “fierbinţi” de jurnaliştii din capitală, din spectacolul „Menage à trois”, jucat pe scena Teatrului “Arca” din Bucureşti. “Precizez că articolul de astăzi (ieri – n.r.) din ziarul Click, articol care comentează spectacolul “Menage a trois” cât şi viaţa mea, este o minciună sfruntată şi nu are legătură cu realitatea. Nu doresc ca imaginea mea să fie asociată cu presa de scandal. Demisia mea nu are legătură cu acest spectacol. A fost decizia mea pentru binele meu şi a instituţiei pe care o respect, Teatrul Naţional Târgu-Mureş. Rog presa să nu murdărească teatrul românesc”, a afirmat Ionela Nedelea.
Potrivit jurnaliştilor de la Click, “Ionela Nedelea a fost concediată de la Teatrul  Naţional din Târgu-Mureş, după ce Liviu (Vârciu – n.r.) şi-a băgat nasul în sânii ei.” “Ionela a acceptat să joace la Bucureşti alături de Liviu Vârciu şi, la nici două săptămâni de la premiera piesei buclucaşe, ea s-a trezit fără locul de muncă de la teatrul din Târgu Mureş. Gurile rele susţin că directorul a obligat-o să-şi dea demisia pe motiv că a făcut teatrul de râs şi că s-a destrăbălat în piesa „Menage à trois”, unde ea mimează sexul pe la spate”, scrie aceeaşi publicaţie.
Piesa „Menage à trois” se va juca şi la Târgu-Mureş duminică, 29 ianuarie, de la ora 19.00, la Palatul Culturii. Spectacolul este regizat de Sorin Misirianţu, iar din distribuţie fac parte Ionela Nedelea, Liviu Vârciu şi Ioan Isaiu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE