Tichetele sociale de 70 lei distribuite şi în acest an Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

Tichetele sociale de 70 lei distribuite şi în acest an

3_3_20.jpgÎn câteva zile Primăria Municipiului Târgu-Mureş va începe din nou repartizarea tichetelor sociale. De data aceasta s-a încercat distribuirea lor într-o formă mai organizată, pentru a se evita aglomeraţia creată în luna decembrie a anului trecut.
Municipalitatea va continua şi în acest an programul de distribuire a tichetelor sociale, deşi cu întârziere, astfel încât multe persoane, care au beneficiat de tichete în decembrie, au început să se intereseze dacă în acest an vor mai avea parte de un venit suplimentar în casă. „Se vor da în curând. Sunt gata toate actele, formalităţile, dar nu am încă o certitudine, o confirmare. S-ar putea la sfârşitul lui ianuarie sau începutul lui februarie”, a declarat Marta Maior, şef Serviciu Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Mureş.
De aceste venituri vor beneficia peste 5.500 de târgumureşeni, persoane singure sau familii cu venit net lunar pe membru de familie de până la 615 lei lunar, precum şi persoanele cu handicap grav, cu însoţitor, indiferent de veniturile realizate.
Repartizarea programată, în ordinea alfabetică a numelui
Repartizarea tichetelor va avea loc tot în incinta Casei de Cultură Mihai Eminescu din Târgu-Mureş, însă pe parcursul a patru zile, cu programări în ordinea alfabetică a numelui. “Vom face programările în ordinea alfabetică a numelui. Va dura cam patru zile, în primele două zile vor veni cei cuprinşi între litera A şi K, iar în următoarele două zile de a litera L până la sfârşitul alfabetului”, a mai spus Marta Maior.
Valoarea unui tichet social este de 70 lei şi este destinat cumpărării de produse alimentare, farmaceutice şi aparatură medicală, cumpărăturile urmând a acoperi întreaga valoare a unui tichet, deoarece nu se acordă rest în bani. Tichetele nu pot fi utilizate pentru cumpărarea de ţigări sau băuturi alcoolice.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE