Un „câine” joacă în echipa „Fiarei” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Un „câine” joacă în echipa „Fiarei”

5-3_28.jpgFormaţia prim divizionară de fotbal FC Municipal Târgu-Mureş a început pregătirile din cadrul stagiului pe care îl efectuează până în data de 16 februarie în cantonamentul din Antalya, Turcia. Lotul care a plecat vineri dimineaţă cuprinde 26 de jucători. Acestora li s-a alăturat ex-dinamovistul Giani Kiriţă. Jucătorul de aproape 35 de ani a semnat un contract pe un an şi jumătate cu FC Municipal. Fostul dinamovist are în palmares două titluri cu Dinamo, a mai evoluat în cariera sa la Rocar Bucureşti, iar în ultimii opt ani, la formaţiile Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu şi Bursaspor, din Turcia. Cu Bursaspor a cucerit Superliga Turciei în 2010 şi a strâns patru selecţii la naţionala României. La întoarcerea în România, mijlocaşul îşi anunţase dorinţa de a reveni în Ştefan cel Mare, dar conducerea alb-roşiilor nu i-au dat atenţie, astfel încât acesta s-a decis să dea curs ofertei antrenorului care reprezintă unul dintre simbolurile marii rivale, Steaua.
Debutul lui Bumba
Trei dintre componenţii FC Municipal se aflau deja în Antalya, cu loturile reprezentative şi au fost utilizaţi în jocurile disputate de selecţionatele României. Cel mai tânăr dintre aceştia, Claudiu Bumba, care abia a împlinit 18 ani a debutat în naţionala mare, împotriva selecţionatei Turkmenistan (locul 146 mondial), scor 4-0 pentru „tricolori”. Costinel Gugu şi Sergiu Buş au intrat şi ei în teren în selecţionata de tineret, U 20, împotriva formaţie Neftci Baku, din Azerbaidjan, încheiată cu acelaşi scor. Buş a fost titular şi a avut o bună ocazie de a înscrie la începutul partidei, iar Gugu a dat o frumoasă pasă de gol, peste apărarea adversă.
Cei trei se vor alătura echipei în data de 2 februarie, când mureşenii vor susţine primul amical, adversară fiind formaţia lituaniană Kribas. Pe perioada cantonamentului vor mai fi testaţi câţiva jucători străini. Posturile vizate sunt un mijlocaş defensiv şi doi atacanţi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE